Új operációs igazgatóval folytatja a Work Force

forrás: Business Online, 2021. április 22. 16:10

Czellecz Zoltánt nevezték ki a Work Force operációs igazgatójának. A HR-szolgáltatások területén több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember irányítja a jövőben a társaság valamennyi üzletágát, de feladatai közé tartozik majd a vállalati stratégia átdolgozása is.

A Work Force új operációs igazgatója 2010-ben szerzett diplomát a Pannon Egyetemen műszaki menedzser szakán. Karrierjét az Adecco-nál kezdte 2007-ben, ahol kezdetben tanácsadóként dolgozott, majd 2011-es távozásakor már kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser volt. 2012 és 2013 között már megfordult a Work Force-nál, akkor üzletágvezetői pozíciót töltött be. Pályafutását 2013 augusztusa és 2017 márciusa között a Randstad Hungary-nél folytatta, több mint két évig üzletfejlesztési igazgatóként dolgozott a vállalatnak. Ezt követően közel 4 évig erősítette a Talentify Co. csapatát, 2018 márciusától a cég ügyvezető igazgatója volt. Az egyik legnagyobb hazai HR szolgáltatónak számító Work Force csapatához 2020 októberében csatlakozott újra operációs igazgatóként. 

 

„Örömmel vállaltam el az adódó lehetőséget, hogy újra a Work Force csapat tagja lehessek. A cégnél felhalmozódott sokéves tapasztalat, a jövőbe vetett hitünk és közös szakmai vízióink mind a segítségünkre lesznek az elkövetkező években, hogy még tovább fejlesszük üzletmenetünket, szolgáltatásainkat és a lehető legsokoldalúbban álljunk mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók rendelkezésére” – mondta el Czellecz Zoltán a kinevezése kapcsán. 

 

Az új pozícióban a vezető a magyar tulajdonban lévő társaság valamennyi üzletágának eredményes működtetéséért, valamint a vállalat stratégiájának átdolgozásáért is felel majd. Az elkövetkező időben a szolgáltatási paletta megújításán, valamint a további terjeszkedés megalapozásán is dolgozik majd.  

 

„A tavalyi sikerek, valamint a munkaerő-piacon jelenleg érzékelhető lehetőségek nem csupán lehetőséget adtak rá, de indokolttá is tették egy olyan pozíció létrehozását, amelyben egy felsővezető felel valamennyi üzletágunkért. Czellecz Zoltán eredményorientált, az innovációt és a hatékonyságot kulcskérdésnek tekintő vezető, aki a stabil növekedési pálya fenntartása mellett az új szolgáltatások elindításában és az üzleti stratégiánk átdolgozásában is komoly támogatást nyújt majd a cégünknek” - fogalmazott az új operációs igazgató kinevezése kapcsán Csákvári Róbert, a munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó Work Force Kft. ügyvezető igazgatója. 

 

„Ahogy szinte minden iparágban, a HR szolgáltatásoknál is jelentős változásokat hozott a COVID-járvány, amihez a Work Force gyorsan és rugalmasan tudott alkalmazkodni. A mostani helyzet komoly kihívásokat, egyben pedig lehetőségeket is tartogat. A jövőben nagyobb figyelmet tervezünk fordítani a komplexebb munkakörök betöltésére, mind a munkaerő-kölcsönzés, mind a munkaerő-közvetítés területén. Új szolgáltatások bevezetését tervezzük erre az évre, emellett tovább bővítjük az irodahálózatunkat és erősítjük a nemzetközi toborzási kompetenciánkat is” - tette hozzá az új operációs igazgató. 

Kiemelt hír

Csúcsot döntve telefonáltunk és interneteztünk a járvány második hulláma alatt

A belföldi negyedéves mobilinternet-forgalom 2020 végén túllépte a 126 millió GByte-ot, miközben egy évvel korábban még a 100 millió GByte-ot sem érte el – derül ki a mobiltelefon-, a mobilinternet- és a mobil M2M-szolgáltatások főbb mutatóinak alakulását tartalmazó legfrissebb mobilpiaci jelentésből, amelyet tegnap tett közzé a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A hazai telefonhívások forgalma egy év alatt 18 százalékos emelkedéssel 7,1 milliárd percre nőtt 2020 utolsó negyedévére az előző év azonos időszakához képest.

2021. május 7. 09:55

Karrier ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még mindig nagy a munkaerő-kereslet az IT iparágban

Nemcsak külföldön, de hazánkban is évek óta trend, hogy a legkeresettebb és a legjobb fizetéssel kecsegtető foglalkozások közül is kiemelkednek az IT munkakörök. Most annak járt utána a DreamJo.bs, hogy az IT területen belül milyen tapasztalattal rendelkező munkaerőre van a legnagyobb igény, milyen tulajdonságokkal érdemes rendelkezniük a jelölteknek, illetve általánosságban hogyan találkozik a kereslet és a kínálat a piacon.

2021. május 14. 14:36

Új vezető a Schneider Electric gyöngyösi gyárában

2021. március 1-től Siliga Tündét nevezték ki a Schneider Electric gyöngyösi gyára igazgatójának.

2021. május 13. 11:10

Indul a Telekom 24 órás gyakornoki kiválasztása

A hazai telekommunikációs szektor legvonzóbb munkahelyének választott* Magyar Telekom ismét várja egyetemisták jelentkezését Kickstart gyakornoki programjára. A toborzási folyamat különlegessége, hogy a kiválasztás garantáltan 24 óra alatt megtörténik. A jelentkezés május 20-án délben indul, másnapra kiderül, ki az a 22 tehetség, akik azonnal elindíthatják karrierjüket a Telekomnál.

2021. május 5. 09:54

Fiatal vezető a Deutsche Telekom IT Solutions-nál

Áprilistól új ügyvezető igazgató irányítja a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) pénzügyeit. Őrffy Zsolt, a vállalat Controlling csoportjának korábbi vezetője Ollárné Riedl Katalintól veszi át a VP Finance and Controlling pozíciót. 

2021. április 27. 18:44

Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében

Az Universal Robots (UR) bejelentette, hogy Slavoj Musílek, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatója úgy döntött, 2021. március 31-gyel elhagyja a vállalatot, hogy egy izgalmas lehetőségre koncentráljon az automatizálás terén. Musílek úr 2015 óta töltötte be ezt a pozíciót a Universal Robots-nál, amelyet 2021. április 1-jétől Pavel Bezucký vett át. 

2021. április 25. 14:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

legfrissebb programok

FBackup 9.0 Build 274

A FBackuppal biztonsági mentéseket készíthetünk. Megadhatjuk, hol tárolja gépünkön, és persze azt is, miről szeretnénk backupot. A program egyszerűen működik, néhány kattintással készen van a biztonsági mentés.

2021. május 17. 17:32

Praat 6.1.43

A Praat egy fonetikai szoftver, amely hatékony eszköz azok számára, akik nyelvészeti szempontból szeretnének elemezni egy adott szót. Az adott hang rögzítése után a program létrehoz egy grafikont, ahol követhetjük, milyen volt a hangmagasság, intonáció, intenzitás stb. Segítségével mono vagy sztereó minőségben is rögzíthetjük az adott szót.

2021. május 17. 17:29

Outlook CalDav Synchronizer 4.1.0

Ingyenes Outlook plugin, amely szinkronizálja az eseményeket, a feladatokat és a kapcsolatokat az Outlook és a Google, a SOGo, a Nextcloud, a Horde vagy bármely más CalDAV vagy CardDAV szerver között. A támogatott Outlook verziók: 2007 / 2010 / 2013 / 2016 / 2019.

2021. május 15. 15:31