A Matild palota tulajdonosai vették meg a Centrált

Közel 20 év után új tulajdonosa lett a Centrál Kávéháznak. Somody Imre, aki közel húsz évig volt tulajdonosa a patinás intézménynek, olyan szakemberek számára adta el a kávéházat, akik Budapest egyik kiemelt beruházásának, a high-end luxury kategóriájú Matild palota tulajdonosi körének nemzetközi tapasztalatait hozzák magukkal.

A következŇĎ idŇĎszak lehetŇĎséget ad egy 131 éves legenda újragondolására, amelynek keretében számos, a múlt értékeit ŇĎrzŇĎ és tiszteletben tartó, de a kor elvárásainak megfelelŇĎ fejlesztés várható. A vezetŇĎk új szakmai stáb bevonásával, olyan koncepciót alkottak, amellyel a legmagasabb szintre emelhetik a hagyományos, történelmi kávéházak életstílusából fakadó értékeket.
 
A Somody Imre által 1997-ben vásárolt kávéházat a felújítást követŇĎen, 2000-ben nyitották meg újra. A magas színvonalú vendéglátás mindvégig a kávéház védjegye maradt, egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a gasztronómiai minŇĎségre, továbbá a nemzetközi közönség kiszolgálására. Az új stáb a kávéház elŇĎzŇĎ tulajdonosa által megalapozott hírnévre épít, és a mai trendeknek megfelelŇĎ újításokkal fŇĪszerezve kívánja a Centrál Kávéházat ismét Budapest meghatározó város-, kultúr, valamint gasztrotörténeti helyszínévé tenni.
 
 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció