Sikeres évet zárt a Gateprotect

Az Egyesült Államokban, a közel-keleten és Afrikában is sikeresen terjeszkedett az UTM tŇĪzfalakat gyártó Gateprotect, mely a tavalyi évtŇĎl Magyarországon is képviselteti magát.

A német tŇĪzfalgyártó a tavalyi évben jelentŇĎs mértékben szélesítette nemzetközi partnerei körét és értékesítési struktúráját. Gateprotect Inc. néven leányvállalatot nyitott a tengerentúlon, a californiai Santa Clarában, emellett irodát létesített a Dél-afrikai Köztársaságban, Olaszországban és Kanadában, és a V-Detect Antivírus Kft.-n keresztül Magyarországon is megjelent.

A terjeszkedés a pénzügyi eredményekben is megmutatkozik, 2012-ben a Gateprotect jelentŇĎs, két számjegyŇĪ forgalomnövekedést tudott felmutatni, és ez az eredmény volt a valaha legjobb a cég több mint tízéves története során. „A világ többi részéhez hasonlóan Magyarországon is jól fogadta a piac a cég UTM tŇĪzfalait, melyek különlegessége, hogy az eszközökbe forgatott hálózati térképeken keresztül is menedzselhetŇĎk. A Gateprotect tŇĪzfalai már több ezer magyar felhasználót védenek az internetrŇĎl érkezŇĎ fenyegetések ellen” – emeli ki Maulis Csaba, a V-Detect termékfelelŇĎse.

A tavalyi év legnagyobb termékújítása a cég részérŇĎl a 9.2-es verzióba integrált alkalmazáskontroll, mely az tŇĪzfalon keresztül menŇĎ adatcsomagból kiszŇĪri, hogy melyek tartoznak az engedélyezett és melyek a tiltott alkalmazásokhoz. Így a vállalati hálózat hatékonyabban menedzselhetŇĎ, például beállítható, hogy mely felhasználói csoportok érhetik vagy nem érhetik el a Facebookot, azon belül pedig a Facebook chatet, a Facebook alkalmazásokat és játékokat.

KövetkezŇĎ fejlesztéseit a cég márciusban fogja bemutatni, a 2013-as hannoveri CeBIT-en, a 12-es csarnok, C82-es bemutatótermében.

Kapcsolódó weboldal: http://tuzfal.hu

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció