A Dell √ļj partnereszk√∂zzel √ľnnepli PartnerDirect EMEA √∂t√∂dik √©vfordul√≥j√°t

A Dell a PartnerDirect ötödik évfordulója alkalmából bejelentette a program szolgáltatásait bŇĎvítŇĎ új Dell Online Solutions Configurator-t. Az új eszköz olyan erŇĎforrásokat kínál a partnerek számára, amelyek egyszerŇĪbben és gyorsabban teszik lehetŇĎvé számukra az összetett vállalati megoldások árképzését. A Dell emellett bejelentette Laurent Binetti kinevezését a Dell EMEA régióbeli értékesítésért felelŇĎs vezérigazgatói posztjára.

Laurent Binetti a Dell üzleti megoldásokkal foglalkozó üzletágának vezérigazgatója volt a dél-európai régióban. Laurent Binetti 1996 óta a Dell munkatársa, és már több vezetŇĎi posztot töltött be Kelet-Európában és a fejlŇĎdŇĎ piacokon. Ezen pozíciókban regionális irodákat hozott létre Kelet-Európa 26 országában: többek között Oroszországban, Törökországban és Izraelben mŇĪködött közre az új vezetŇĎi részleg megalakulásában, és teljes mértékben az értékesítésre összpontosító piacra lépési stratégiát dolgozott ki. Laurent Binetti Emmanuel Mouquet helyére lép, aki 2013. február 1-jétŇĎl a Dell francia kirendeltségének vezérigazgatója lesz. Emmanuel Mouquet a PartnerDirect program keretében zajló értékesítést felügyelte a program létrejötte óta, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mára az EMEA régióbeli értékesítés 50 százaléka a programon keresztül történik.

„Nagyon hálás vagyok partnereinknek, és büszke vagyok arra a fantasztikus munkára, amelyet az elmúlt 5 év során véghezvittek. Támogatásukkal egy nagyon erŇĎs és gyorsan növekvŇĎ üzletágat építettünk fel, és forradalmasítottuk az EMEA régióbeli értékesítés módszereit. Laurent Binetti vezetésével az értékesítési üzletág a következŇĎ szintre léphet, és a Dell partnerei igazán nagyszerŇĪ jövŇĎ elé tekinthetnek” – mondta Emmanuel Mouquet, a Dell francia kirendeltségének vezérigazgatója.
 
„Átalakulási stratégiánknak köszönhetŇĎen 2013 elején a korábbinál sokkal vonzóbb és hatékonyabb ajánlatokat biztosíthatunk partnereink számára. Partnereinkkel szoros együttmŇĪködésben professzionális eszközöket, megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó hálózatot építettünk ki. Növekedési stratégiánk támogatása érdekében folyamatosan fejlesztjük PartnerDirect programunkat, innovatív technológiáinkat és megoldásainkat” – nyilatkozta Laurent Binetti, a Dell EMEA régióbeli értékesítéséért felelŇĎs vezérigazgatója.

„A Dell Online Solutions Configurator egy újabb példája annak, hogy a Dell a partnerek igényeinek megfelelŇĎen alakítja szolgáltatásait, így még több piaci lehetŇĎséget biztosít számukra. Az új eszköznek köszönhetŇĎen partnereink online mŇĪködhetnek együtt a kollégákkal és a Dell értékesítési képviselŇĎivel, így pontosabban és gyorsabban készíthetik el árajánlataikat” – mondta Ahmed Mouldaia, a Dell EMEA régióbeli vállalati értékesítéséért felelŇĎs ügyvezetŇĎ igazgatója.
A Dell 2013 februárjában ünnepli a PartnerDirect fennállásának ötödik évfordulóját az EMEA régióban. Az ehhez a mérföldkŇĎhöz vezetŇĎ úton a partnereknek lehetŇĎségük nyílt arra, hogy részesüljenek abból a 10 millió dolláros összegbŇĎl, amely keretbŇĎl korábban további 5 százalékos engedményt biztosíthattak a vállalati1 ügyletek megkötésekor. Ezzel a kedvezménnyel a Dell azon partnereit kívánta elismerni és jutalmazni, akik vállalták a programba való befektetést.
Az Online Solutions Configurator próbaüzeme jelenleg az Egyesült Királyságban és Írországban zajlik, az EMEA régió többi országában az elkövetkezendŇĎ hónapok során vezetik majd be.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció