J√∂vŇĎ √°prilisban ism√©t Projektmenedzsment F√≥rum Budapesten

A 2011. április 7-i 14. PM Fórum a magyarországi projektmenedzserek hagyományos évi szakmai tapasztalatcseréje, ahol lehetŇĎség nyílik a kapcsolatépítés mellett, a különbözŇĎ iparágak elmúlt évekbeli jelentŇĎs projekt tapasztalatainak csakúgy, mint a jövŇĎbeli projekt tervek megismerésére.

A jövŇĎ év tavaszán 14. alkalommal megrendezésre kerülŇĎ Fórum kiemelt figyelmet fordít az új feladatok, külsŇĎ források által finanszírozott programok és megvalósítást elŇĎsegítŇĎ új módszerekre (európai uniós- és állami finanszírozású államigazgatási- és közigazgatási/önkormányzati projektek szervezési és vezetési kérdései, alkalmazható gyakorlat tapasztalatai). Emellett terítékre kerülnek a projekt kiválasztás/prioritások, projekt üzleti- pénzügyi elŇĎkészítés aktuális kérdései/megoldásai, hiszen a gazdasági válság új megfontolásokat igényel a projektek elŇĎkészítésében, üzleti- és pénzügyi tervezésében. Harmadik kiemelt témája a globális és multikultúrális projektek kihívásai, amelyekre a világ meghatározó vállalatai multikultúrális tapasztalatainak bemutatásával hívják fel a résztvevŇĎk figyelmét.

Az egyetemi kutatási eredményeket bemutató elŇĎadások számára is külön szekció kerül megszervezésre.

A Fórumon kerül bemutatásra a projektmenedzsment magyarországi helyzetét felmérŇĎ kérdŇĎíves kutatás eredménye. A kutatás kitér a projektek számának várható helyzetére, az üzleti lehetŇĎségek változására.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció