Megérkezett az LG Mini

Már Magyarországon is elérhetŇĎ az LG Mini, amely minimalista kialakítása, kis mérete mellett okostelefon-funkciókkal is bír, LG Air Sync szinkronizálással, közösségi hálózati szolgáltatásaival és a HTML5 szabvánnyal kompatibilis LG Phantom Browser böngészŇĎvel rendelkezik.

Keskeny keret, nagy kijelzŇĎ

A LG Mini a piacon elérhetŇĎ legkisebb és legkeskenyebb mobil a 3,2 colos érintŇĎkijelzŇĎs telefonok kategóriájában. A mindössze 10,6 mm vastag készülék karakteres fémbetétekkel és az LG-tŇĎl már megszokott gombok nélküli elŇĎlappal készült, az edzettüveg-borítás pedig megóvja a készüléket a karcolásoktól. Az FWVGA (Full Wild VGA) teljes érintŇĎképernyŇĎ 16:9-es (480 x 854 pixeles) képarányt nyújt, a káva mérete csupán 3,8 mm.

LG Air Sync - egyszerŇĪen szinkronizálható adatok


Az LG Mini a világ elsŇĎ olyan zárt operációs rendszerŇĪ mobiltelefonja, amely háromirányú szinkronizálási lehetŇĎséget kínál az LG Air Sync technológia révén. Az LG Mini így vezeték nélkül szinkronizálja az adatokat a számítógép, a web és a telefon között. Így egyszerŇĪen tárolhatjuk, és érhetjük el a legfontosabb adatainkat. Ha netán otthon felejtjük az LG Minit, a PIM (személyes információkezelŇĎ) szinkronizálásnak köszönhetŇĎen a számítógépen és az interneten elérhetŇĎ marad a telefonkönyv tartalma, a jegyzetek és a naptárbejegyzések. A szinkronizálást követŇĎen a Mini internetes keresŇĎje a számítógépen a 100 legtöbbet látogatott weboldal címét is látja, így ott folytathatjuk a keresést, ahol abbahagytuk. Az új On Screen Phone alkalmazás a telefon kezelŇĎfelületét a számítógép képernyŇĎjén jeleníti meg, így a fájlok a telefonról közvetlenül áthúzhatók a számítógépre. Csupán egy jobb kattintással, adatkábel nélkül átvihetŇĎk a kedvenc fényképek.Közösségi kapcsolattartás


Az LG Mini a közösségi hálózati szolgáltatásokat – a Facebookot és a Twittert - integrált funkcióként kínálja, így egyszerŇĪen tarthatjuk a kapcsolatot a barátokkal, új bejegyzéseiket pedig a névjegyzékben neveik mellett is láthatjuk. A fényképek egyetlen mozdulattal megoszthatók a Facebookon vagy a Twitteren csupán az oldal kiválasztásával, a többi lépésrŇĎl már a telefon gondoskodik.

Webböngészés a Phantommal


A Webkit szabványoknak megfelelŇĎen támogatja a HTML5 szabványt, és így az összes Google-alkalmazás (Gmail, Google Naptár, Google Térkép) ugyanolyan sebességgel futtatható a telefonon, mint az asztali PC-n. A legismertebb videómegosztó fanatikusai Flash és Java támogatással kedvenc videóikat is nézhetik. A Mini push email rendszerrel rendelkezik, ezért anélkül, hogy folyamatosan ellenŇĎriznünk kellene a levelezŇĎ fiókunkat, minden új levélrŇĎl értesülünk. A Gmailen kívül többek között a Microsoft Exchange programmal is kompatibilis telefon az új küldeményeket azonnal egy kis ablakban mutatja, és a legtöbb csatolmányt is meg tudja nyitni.

A 79 900 forintos áron elérhetŇĎ, red dot és iF formatervezési díjat is elnyert LG MINI fejlett S-Class kezelŇĎfelülettel, 5 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval és FM-rádióval felszerelt, valamint támogatja a Wi-Fi kapcsolatot, a 7,2 Mbps HDSPA-t és az A-GPS-t.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció