M√°r a "j√∂vŇĎ telefonj√°t" fejleszti a British Telecom

iPad rivális táblapécé piacra dobását tervezi a British Telecom (BT) távközlési vállalat, amely az Apple gépéhez hasonló, de annál kisebb érintŇĎképernyŇĎs eszközben gondolkodik.

A BT táblaszámítógépének tervét a távközlési cég éves stratégiai napján Londonban vázolták fel. Az új eszközrŇĎl konkrét adatokat egyelŇĎre még nem közöltek, de a kijelzŇĎ átmérŇĎje 7,61 centiméternél nagyobb, és az iPad 22,86 centiméteres kijelzŇĎjénél biztosan kisebb lesz. Az Apple kütyüjével ellentétben videotelefonáláshoz szükséges kamerával is felszerelik - adta hírül a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása (www.telegraph.co.uk).

 Az új eszköz valahol a "mini PC" és a "jövŇĎ telefonja" között helyezkedik majd el - mondta Ian Livingston, a BT elnök-vezérigazgatója, hozzátéve, hogy egy olyan kéziszámítógépben gondolkodnak, amely nem az iPad-del vagy a netbook-okkal kívánja felvenni a versenyt, hanem alkalmas a kommunikációra, miközben olyan alkalmazások is futhatnak rajta, mint az idŇĎjárás elŇĎrejelzés vagy a legfrissebb hírek megjelenítése.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció