M√°jusban √ļjabb mobilk√©sz√ľl√©kek a Vodafone-n√°l

Két új Android mobillal is bŇĎvül a Vodafone készülékkínálata, a Motorola Milestone mellett már a HTC Hero utódja, a Legend is kapható. Az LG május 3-tól három új készülékkel is megjelenik, melyek közül az LG Viewty Smile GT400 kizárólag a Vodafone-nál vásárolható meg.

A HTC Legend Android okostelefon 3,2 colos AMOLED kijelzŇĎvel, valamint egyetlen alumínium blokkból kialakított készülékházzal rendelkezik. A HTC Legend a Google Android 2.1-es operációs rendszerét alkalmazza és a gyártó cég saját fejlesztésŇĪ HTC Sense kezelŇĎfelületével kényezteti a felhasználót. A készülékbe a 600 MHz-es processzor mellett összesen s 384 MB RAM és 512 MB ROM memóriát integráltak, ami Micro SD kártya segítségével 32 GB-ig tovább bŇĎvíthetŇĎ. A hagyományos navigációs gombot egy lapos, a készülék egyedi kialakításához illeszkedŇĎ, a kezelhetŇĎséget jelentŇĎsen javító, gombba rejtett optikai navigációval váltották fel. 

A Motorola Milestone készülék már elérhetŇĎ a Vodafone kiemelt üzleteiben. A készülék szintén Google Android 2.1 operációs rendszerrel és 600 MHz gyorsaságú processzorral rendelkezik. A beépített 256 MB RAM, valamint 512 MB ROM memória Micro SD kártyával 32 GB-ig bŇĎvíthetŇĎ. A 3,7 hüvelykes kijelzŇĎ 854x480 pixeles felbontása a jelenleg kapható okostelefonok között a legnagyobb. A készülék egy oldalra csúsztatható teljes, ún. QWERTY billentyŇĪzettel rendelkezik az e-mailek, sms-ek gyors és könnyŇĪ megírására.Az LG rögtön három újdonsággal is érkezik május 3-án, sŇĎt az LG Viewty Smile GT400 csak a Vodafone-nál lesz kapható. Az LG GS290 készüléket 3 colos, WQVGA felbontású érintŇĎképernyŇĎs kezelŇĎfelülettel, FM rádióval és 2 megapixeles kamerával látták el. A telefonon a speciális ikonok segítségével a közösségi oldalak integráltan és könnyen érhetŇĎk el. Az LG GU230 szétcsúsztatható mobil 2,2 colos kijelzŇĎvel, MP3, MP4, FM rádióval, Bluetooth-szal lett ellátva. Végül az LG Viewty Smile GT400 szintén 3 colos érintŇĎképernyŇĎs telefonja már 5 MP-es beépített kamerával rendelkezik és 3,6 Mbps sebességŇĪ HSDPA internetkapcsolatot támogat.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció