Meg√ļjult az Oracle partnerprogramja

Az Oracle Corporation nemrégiben teljesen megújította partnerprogramját, amelynek részleteirŇĎl a hazai partnerek az Oracle „OPN Satellite” rendezvényén tájékozódhattak Balatonalmádiban.

Az új koncepció szerint a partnercégek négy partneri szint közül választhatnak. Emellett az Oracle arra ösztönzi partnereit, hogy öt fŇĎ tudásterületen belül – adatbázis, köztesszoftver, üzleti alkalmazások, szerver- és tárolómegoldások, iparági megoldások – specializálódjanak, így téve szert speciális tudásra és versenyelŇĎnyre a piacon.

Az OPN Satellite rendezvényen az Oracle Hungary legkiválóbb magyarországi partnereit is díjazta. Az Oracle sikere nagymértékben alapul üzleti partnerhálózatán, hiszen a cég forgalmának több mint fele partnerein keresztül folyik be. Az utóbbi évek intenzív növekedése, a felvásárlások által kibŇĎvül termékportfólió méginkább szükségessé teszi az értékesítési partnerek megfelelŇĎ kiválasztását, felkészítését, és a jól teljesítŇĎ cégek elismerését.

Oracle partnerdíjak
Az év alkalmazás partnere: Ness Hungary Tanácsadó és Informatikai Kft.
A Ness Hungary az Oracle Siebel CRM területén kiépített szakmai kompetenciájával és kereskedelmi sikereivel érdemelte ki a díjat. Komoly nemzetközi és hazai versenytársak legyŇĎzésével bizonyította, hogy a Siebel a piacvezetŇĎ, legkiválóbb CRM megoldás.

Az év nagyvállalati technológiai partnere: Alerant Zrt.
Az Alerant BEA disztribútorból a legjelentŇĎsebb Oracle Fusion Middleware partnerré vált az utóbbi években. KiemelendŇĎk a telekommunikációs szektorban és a közszférában elért sikereik, valamint az Oracle partner-inkubátor programjában való részvételük az Oracle Webcenter Suite termékével.

Az év középvállalati technológiai partnere: R&R Software Zrt.
Az R&R Software meghatározó szerepet töltött be az Oracle Hyperion vállalati teljesítménymenedzsment-rendszer hazai terjesztésében. Ezen a területen szerzett többéves tapasztalatait és a Hyperion - Oracle fúzióból adódó elŇĎnyöket kiválóan egyesítette, és ma is piacvezetŇĎ szerepet tölt be a kis és középvállalati piacon. Emellett a piac elvárásaira reagálva az R&R Software komoly energiát fektetett az Oracle BI rendszereinek megismerésébe, forgalmazásába, bevezetésébe.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció