Vodafone: √ļj gener√°ci√≥s IP-gerinch√°l√≥zat a Cisc√≥t√≥l

A magyarországi mobilinternet-piac növekedése rekordokat döntött az elmúlt hónapokban. A Vodafone meghatározó szereplŇĎje az adatpiacnak, 2009 márciusa óta második az aktív felhasználók számát tekintve és elsŇĎ az átlagosan felhasznált adatforgalom szempontjából.

A Vodafone az ügyfelek növekvŇĎ igényeinek kiszolgálását szem elŇĎtt tartva a Cisco gerinchálózati megoldása mellett döntött. A sikeres bevezetés óta a mobilinternet-forgalom központi továbbítását a leginnovatívabb technológiát jelentŇĎ Cisco IP NGN (IP Next Generation Network, azaz IP alapú új generációs hálózat) bonyolítja le. A Cisco IOS XR rendszer legnagyobb elŇĎnye, hogy képes külön kezelni a különbözŇĎ adat és hangszolgáltatásokat. Ezzel csúcsidŇĎszakokban is garantált sávszélességet tud biztosítani a Vodafone mobil internetes ügyfeleinek, miközben a lehetŇĎ leggazdaságosabb üzemeltetést teszi lehetŇĎvé. A Vodafone számára kiemelten fontos szempont volt, hogy a Cisco által szállított technológia rendkívül magas rendelkezésre állást biztosít, s ezzel tartósan tudja a megszokott magas színvonalat nyújtani.

A Vodafone élenjár a magyarországi mobilinternet széleskörŇĪ elterjesztésében – ennek elismeréseként már két alkalommal nyerte el a Cisco Navigátor vándordíját. Ezzel a díjjal a Cisco azon ügyfeleit tŇĪnteti ki, akik megoldásaikban a leginkább ötvözik a modern technológiák nyújtotta lehetŇĎségeket és a hatékonyságot. A két cég együttmŇĪködését hosszútávon tovább erŇĎsíti a magyarországi mobilinternet szolgáltatások elterjesztésére vonatkozóan.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció