Cisco: √ļj, t√∂bbhelysz√≠nes virtu√°lis t√°rgyal√≥

A m√ļlt √©v ŇĎsz√©n bejelentett virtu√°lis t√°rgyal√≥ tov√°bbfejlesztett gener√°ci√≥j√°val a szervezetek egyszerre ak√°r 36 helysz√≠nt k√∂thetnek √∂ssze val√≥s idejŇĪ t√°rgyal√°sok lebonyol√≠t√°s√°ra.
A Cisco olyan √ļj technol√≥giai megold√°st jelentett be, amely a Cisco TelePresence t√°rgyal√≥ mŇĪszaki k√©pess√©geit tov√°bbfejlesztve egyszerre t√∂bb helysz√≠n k√∂z√∂tti virtu√°lis t√°rgyal√°st tesz lehetŇĎv√©, illetve lehetŇĎs√©get biztos√≠t a v√°llalatoknak a c√©ges tŇĪzfalon k√≠v√ľli √ľgyfelekkel √©s partnerekkel t√∂rt√©nŇĎ megbesz√©l√©sek szervez√©s√©re. Tov√°bbi √ļjdons√°got jelent, hogy az √ļj Auto-Collaborate funkci√≥nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a r√©sztvevŇĎk a TelePresence t√°rgyal√°sok sor√°n a k√∂z√∂s munk√°t t√°mogat√≥ eszk√∂z√∂kkel – p√©ld√°ul nagyfelbont√°s√ļ dokumentumkamer√°val vagy laptop csatlakoztat√°s√°val – oszthatj√°k meg f√°jljaikat, dokumentumaikat. A Cisco a Deutsche Telekom csoporthoz tartoz√≥ T-Systemsszel egy√ľttmŇĪk√∂dve a CeBIT-en mutatta az elsŇĎ t√∂bb telephelyet √∂sszek√∂tŇĎ Multipoint TelePresence t√°rgyal√°st.

A Cisco az √ļj v√°ltozat bemutat√°s√°val egy idŇĎben azt is bejelentette, hogy a Regus csoport, a professzion√°lis irodai szolg√°ltat√°sok piacvezetŇĎ szolg√°ltat√≥ja a Cisco technol√≥gi√°j√°t v√°lasztotta az elsŇĎ nyilv√°nos TelePresence szolg√°ltat√°shoz.

Több helyszín

A Cisco TelePresence tov√°bbfejleszt√©s√©nek egyik legfontosabb eredm√©nye, hogy az √ļj v√°ltozattal t√∂bb – ak√°r 36 – helysz√≠n egyetlen virtu√°lis t√°rgyal√°ss√° alak√≠that√≥, √≠gy egy gombnyom√°ssal t√°rgyal√≥partnerek √©s szak√©rtŇĎk √ľltethetŇĎk a k√©pzeletbeli t√°rgyal√≥asztal k√∂r√© azok f√∂ldrajzi elhelyezked√©s√©tŇĎl f√ľggetlen√ľl. A felhaszn√°l√≥i be√°ll√≠t√°sok f√ľggv√©ny√©ben az √©ppen besz√©lŇĎ r√©sztvevŇĎk k√∂zeli, illetve az eg√©sz helyis√©get mutat√≥ k√©ppel is megjelen√≠thetŇĎk.

Több szervezet

A bejelent√©ssel a Cisco a v√°llalati tŇĪzfalon t√ļlra bŇĎv√≠ti ki a TelePresence √©lm√©nyt, hogy a szervezetek az √ļj technol√≥gia seg√≠ts√©g√©vel v√°llalatok k√∂z√∂tti t√°rgyal√°sok lebonyol√≠t√°s√°ra is k√©pesek legyenek. Az √©rt√©kes√≠tŇĎ csapat, a vezetŇĎs√©g vagy b√°rmely m√°s alkalmazott az √ľgyfelekkel √©s a partnerekkel is √©ppolyan egyszerŇĪen tud virtu√°lis megbesz√©l√©seket tartani, mint a szervezeten bel√ľli koll√©g√°kkal, ler√∂vid√≠tve ezzel a fontos √ľzleti d√∂nt√©sek meghozatal√°hoz sz√ľks√©ges idŇĎt, √©s jelentŇĎsen cs√∂kkentve az √©rintett felek utaz√°si k√∂lts√©geit.

Több dokumentum, alkalmazás és objektum

Virtu√°lis t√°rgyal√°si k√∂rnyezetben az √ļj term√©kek ismertet√©s√©nek vagy prezent√°ci√≥k bemutat√°s√°nak a lehetŇĎs√©ge kulcsfontoss√°g√ļ az igaz√°n hat√©kony t√°rgyal√°shoz. A Cisco √ļj Auto-Collaborate funkci√≥j√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a r√©sztvevŇĎk a TelePresence t√°rgyal√°sok sor√°n k√∂z√∂s munk√°t t√°mogat√≥ eszk√∂z√∂kkel – pl. nagyfelbont√°s√ļ dokumentumkamer√°val vagy laptop csatlakoztat√°s√°val – oszthatj√°k meg f√°jljaikat, dokumentumaikat vagy egy√©b anyagaikat. Az egyed√ľl√°ll√≥ Cisco fejleszt√©s automatikusan, felhaszn√°l√≥i beavatkoz√°s n√©lk√ľl, teljesen plug-and-play m√≥don vet√≠ti a k√©peket az utols√≥k√©nt aktiv√°lt k√©sz√ľl√©krŇĎl a t√°rgyal√°sban r√©sztvevŇĎ t√∂bbi helyis√©gbe.

√úgyf√©lkezel√©s t√∂bb helysz√≠nrŇĎl

A Cisco TelePresence Virtual Agent megold√°s bevezet√©s√©vel a Cisco √ľgyf√©lszolg√°lati k√∂rnyezetben is haszn√°lhat√≥v√° teszi a TelePresence szolg√°ltat√°st. Ez az √ļj megold√°s a Cisco Unified Contact Center Express alkalmaz√°ssal egyes√≠ti az egyk√©pernyŇĎs Cisco TelePresence 1000 szolg√°ltat√°st. A hat√©konyabb √©s eredm√©nyesebb √ľgyf√©lkapcsolattart√°s √©rdek√©ben az √ļj megold√°s a magas szintŇĪ telefonk√∂zpont √ľtemez√©si lehetŇĎs√©gekkel el√©rhetŇĎv√© teszi a k√©pzett √©rt√©kes√≠tŇĎ vagy mŇĪszaki szem√©lyzet val√≥s idejŇĪ, virtu√°lis bevon√°s√°t a folyamatba. Ezek a szak√©rtŇĎk mostant√≥l t√°voli telephelyekrŇĎl l√©phetnek kapcsolatba az √ľgyf√©llel an√©lk√ľl, hogy oda kellene utazniuk hozz√°.

A Cisco bejelentette tov√°bb√° a H.323 szabv√°nyra √©p√ľlŇĎ k√ľlsŇĎ (third-party) videokonferencia megold√°sok t√°mogat√°s√°t, amely a Cisco TelePresence szolg√°ltat√°s elŇĎnyeinek biztos√≠t√°sa mellett teljes m√©rt√©kben kihaszn√°lja a m√°r l√©tezŇĎ beruh√°z√°sokat.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció