BEA-val t√°mogatott e-kereskedelem

A BEA Systems el√©rhetŇĎv√© tette √ļj, e-kereskedelmi term√©k√©t, az AquaLogic Commerce Servicest, mely elsŇĎsorban online √°ruh√°zakat mŇĪk√∂dtetŇĎ k√∂zepes √©s nagyv√°llalatok sz√°m√°ra k√≠n√°l megold√°st. Az eszk√∂zt k√ľl√∂n√∂sen j√≥l hasznos√≠thatj√°k a sz√©les term√©ksk√°l√°val √©s nagy √ľgyf√©lk√∂rrel rendelkezŇĎ, valamint rendszereikkel t√∂bb besz√°ll√≠t√≥ √©s √ľgyf√©l alkalmaz√°s√°hoz kapcsol√≥d√≥ v√°llalkoz√°sok - adta h√≠r√ľl az Alerant Zrt., a BEA-term√©kek magyarorsz√°gi disztrib√ļtora.
A BEA e-kereskedelmi eszk√∂z√©nek kialak√≠t√°s√°hoz strat√©giai sz√∂vets√©gre l√©pett az Elastic Path-tal, √©s felhaszn√°lja annak igen n√©pszerŇĪ szoftver√©t. A t√∂bb mint sz√°z honlap referenci√°val rendelkezŇĎ c√©g √ľgyfelei k√∂z√∂tt megtal√°lhat√≥ p√©ld√°ul az Aeroplan vagy a Xerox. A felhaszn√°l√≥k elsŇĎsorban az eszk√∂z igen fejlett keres√©si tal√°lat optimaliz√°l√≥ tulajdons√°g√°t √©rt√©kelik, valamint azt, hogy az ipar√°g egyik elsŇĎ AJAX-alap√ļ e-kereskedelmi rendszere.

A BEA √°ltal k√©sz√≠tett felm√©r√©sek azt mutatj√°k, hogy a k√∂vetkezŇĎ k√©t √©v sor√°n az online c√©gek t√∂bb mint 58 sz√°zal√©ka fogja t√∂k√©letes√≠teni jelenlegi honlapj√°t, √©s 22 sz√°zal√©ka v√°s√°rol majd √ļj platformot. A t√∂bbcsatorn√°s √©rt√©kes√≠t√©si rendszerrel rendelkezŇĎ v√°llalatok 66 sz√°zal√©ka is olyan v√°ltoztat√°sokat vezet be jelenleg, melyek seg√≠ts√©g√©vel √ľgyfeleiket szorosabban l√°t√≥k√∂r√ľkbe vonhatj√°k. Ennek √©rdek√©ben elsŇĎsorban n√©gy ter√ľletre, az √©rt√©kes√≠t√©s t√°mogat√°s√°ra, az adatkezel√©s k√∂zpontos√≠t√°s√°ra, valamint az √ľgyf√©l menedzsment √©s k√©szletgazd√°lkod√°si rendszerek √°tl√°that√≥bb√° t√©tel√©re √∂sszpontos√≠tanak.
 
A BEA AquaLogic Commerce Services funkci√≥i h√°rom ter√ľletet √∂lelnek fel. Egyr√©szt a term√©kek √©rt√©kes√≠t√©s√©t t√°mogatj√°k. Az alapfunkci√≥kon k√≠v√ľl az √ľgyfeleket intuit√≠v bev√°s√°rl√≥kos√°r seg√≠ti √©s a tal√°latok organikus rangsorol√°sa, amivel optimaliz√°lhat√≥ a keres√©s.
Az eszk√∂z megoldja az √©rt√©kes√≠t√©shez kapcsol√≥d√≥ belsŇĎ folyamatok informatikai t√°mogat√°s√°t is. Karbantartja a term√©kkatal√≥gust √©s az √ľgyf√©lprofilokat, kezeli a megrendel√©seket, seg√≠ti a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ prom√≥ci√≥k lebonyol√≠t√°s√°t, valamint a megt√©r√ľl√©s vizsg√°latokat.
A szoftver feladatainak harmadik k√∂r√©t az integr√°ci√≥ adja. Az √°ruh√°z √©rt√©kes√≠t√©si fel√ľlete a seg√≠ts√©g√©vel integr√°lhat√≥ m√°s, kulcsfontoss√°g√ļ v√°llalati rendszerrel, mint p√©ld√°ul a v√°llalatir√°ny√≠t√°si (ERP), √ľgyf√©lkapcsolat menedzsment (CRM), √ľzleti folyamatkezel√©s, √ľzleti intelligencia (BPM, BI) √©s ell√°t√°sil√°nc menedzsment (SCM) alkalmaz√°sokkal.

A BEA AquaLogic Commerce Services most megjelenŇĎ verzi√≥ja integr√°lhat√≥ mind a BEA WebLogic Server, mind pedig a BEA WebLogic Portal term√©kekkel. K√©sŇĎbbi verzi√≥j√°t a BEA AquaLogic Interaction port√°l is t√°mogatni fogja.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció