T-com-hírek

A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása nyerte el 2005-ben a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját.

T-Com Tudakozó Plusz: a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás

A T-Com Tudakoz√≥ Plusz szolg√°ltat√°sa nyerte el 2005-ben a Legjobb Eur√≥pai Tudakoz√≥ Szolg√°ltat√°s d√≠j√°t. A 197-es sz√°mon h√≠vhat√≥ Tudakoz√≥ Plusz a szolg√°ltat√°s magas minŇĎs√©ge, a l√°tv√°nyos fejlŇĎd√©s √©s a folyamatos meg√ļjul√°sra t√∂rekv√©s miatt kapta meg e jelentŇĎs nemzetk√∂zi elismer√©st.

A Tudakoz√≥ Plusz szolg√°ltat√°s erŇĎs nemzetk√∂zi versenyben lett a legjobb Eur√≥p√°ban: kateg√≥ri√°j√°ban megelŇĎzte a sv√©d √©s a spanyol t√°vk√∂zl√©si c√©gek tudakoz√≥ szolg√°ltat√°sait, a Vil√°g Legjobb Tudakoz√≥ja Szolg√°ltat√°s kateg√≥ri√°ban pedig egy spanyol √©s egy √ļj-z√©landi tudakoz√≥val egy√ľtt beker√ľlt a d√∂ntŇĎbe. Az eredm√©nyt Manchesterben hirdett√©k ki egy nemzetk√∂zi szakmai konferenci√°n.

A d√≠jat a 118tracker nevŇĪ piackutat√≥ √©s tan√°csad√≥ c√©g alap√≠totta, amelyet a 2003-as liberaliz√°ci√≥ nyom√°n 140 szereplŇĎsre bŇĎv√ľlt brit tudakoz√≥piac teljes√≠tm√©ny√©nek figyel√©s√©re, a minŇĎs√©g √©s az √ľgyf√©l-el√©gedetts√©g n√∂vel√©s√©re hoztak l√©tre. A tapasztalatcsere √©s a fejleszt√©si eredm√©nyek megismer√©se √©rdek√©ben √©vente nemzetk√∂zi konferenci√°t szerveznek, a minŇĎs√©get pedig k√ľl√∂nf√©le szakmai kateg√≥ri√°kban l√©trehozott d√≠jakkal honor√°lj√°k. Az idei versenyben t√∂bb mint negyven r√©sztvevŇĎ indult.

***

Kedvezményprogramot indít a T-Com és a T-Online


2005. okt√≥ber 4-√©n a T-Com √©s a T-Online elind√≠tja PoP Kedvezm√©nyprogramj√°t. A programhoz csatlakoz√≥ √ľgyfelek pontokat gyŇĪjthetnek, amelyek egy r√©sz√©√©rt automatikus T-Com forgalmi kedvezm√©nyt kapnak. A megmarad√≥ pontok lev√°s√°rolhat√≥k a T-Pont √ľzletekben, illetve a T-Online besz√°m√≠tja sz√©les s√°v√ļ tartalmainak fizet√©sekor.

M√°rkav√°lt√°sakor a T-Com c√©lul tŇĪzte ki, hogy az egy√©ni, valamint az √ľzleti √ľgyfeleknek k√≠n√°lt term√©kportf√≥li√≥ra, tov√°bb√° a Magyar Telekom-csoportban rejlŇĎ szinergi√°kra √©p√≠tve az √©v folyam√°n sz√°mos √ļj aj√°nlattal jelenik meg mind a hang-, mind az internetszolg√°ltat√°sok ter√ľlet√©n. A T-Online Magyarorsz√°g sz√°nd√©ka, hogy az √ľgyfelek m√©g jobb, zavartalan kiszolg√°l√°sa √©rdek√©ben folyamatosan meg√ļj√≠tja term√©kk√≠n√°lat√°t, fejleszti a hozz√°f√©r√©seket, √©s √ļj, az egyedi ig√©nyekhez jobban igazod√≥, innovat√≠v tartalomszolg√°ltat√°sokat vezet be.

A PoP Kedvezm√©nyprogramhoz a T-Com egy√©ni √©s √ľzleti, tov√°bb√° a T-Online otthoni internetszolg√°ltat√°ssal rendelkezŇĎ √ľgyfelei csatlakozhatnak. A T-Com √ľzleti √ľgyfeleinek k√∂r√©ben elsŇĎsorban a jellemzŇĎen 30 ezer forintn√°l kisebb havi sz√°mlanagys√°ggal rendelkezŇĎknek aj√°nlja a programot.

A havi 30 ezer forint feletti telefonsz√°ml√°val rendelkezŇĎ v√°llalkoz√°soknak a T-Com a szint√©n okt√≥berben indul√≥ PoP Mega HŇĪs√©gcsomagj√°t aj√°nlja, amely d√≠jmentesen ig√©nybe vehetŇĎ kieg√©sz√≠tŇĎ csomag, a sz√°mla nagys√°g√°val √©s az elt√∂lt√∂tt idŇĎvel ar√°nyosan n√∂vekvŇĎ kedvezm√©nyekkel.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció