Tervezzen, gazdálkodjon az adóval a versenyképesség érdekében!

Janu√°rt√≥l √ļjra KKV-AKAD√ČMIA!

Januártól ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat, ahol a kis- és középvállalkozások a mŇĪködésük különbözŇĎ területeihez szükséges modern tudásra tehetnek szert. A hét téma felöleli a sikeres cégirányítás legfontosabb elemeit az adózási tudnivalóktól a marketingismereteken át a forrásszerzési lehetŇĎségekig. Az elsŇĎ Akadémián a nagyvállalatoktól leshetik el a résztvevŇĎk a hatékony adótervezés, adógazdálkodás titkait.

Új év, új szabályok, új tudás. Az adótörvények folyamatos változásának nyomon követése, az adójogszabályok betartása alapvetŇĎ feladata a piacon komolyan jelen lévŇĎ cégnek. Látszólag a könyvelŇĎ dolga, hogy tisztában legyen a lehetŇĎségekkel és kötelezettségekkel, ám a cégvezetésnek is értenie kell az adótervezéshez, adógazdálkodáshoz, ha csak nem akar pénzügyeinek alakulásában kellemetlen meglepetéseket. 

 

 

Jobban járunk, ha az adónkkal elŇĎre számolunk, s nem a befizetési határidŇĎ utolsó napján szembesülni azzal, hogy mekkora összeget kell, hogy utaljunk a NAV-nak. Ekkor ugyanis már nincs mit tenni, fizetni kell, pedig lehet, hogy elŇĎrelátó tervezéssel lényegesen csökkenthettük volna befizetési kötelezettségeinket, méghozzá legális módon. Az adóoptimalizálás a versenyképesség megŇĎrzésének egy fontos eszköze. Nem elég a könyvelŇĎre hagyatkozni, a saját üzleti tevékenységünket, az iparági jellemzŇĎket ugyanis mi ismerjük a legjobban.

 

A Piac & Profit és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara januári közös rendezvényén a gyakorlati életben jártas, ismert adózási szakértŇĎktŇĎl tanulhatjuk meg az új szabályokat, új gazdálkodási logikákat szinte valamennyi adónemre vonatkozóan. Szó lesz az áfáról, a társasági adóról, a személyi jövedelemadóról és az osztalékadóról, valamint a tranzakciós illetékekrŇĎl, az adónemek közötti választások lehetŇĎségeirŇĎl. A rendezvény résztvevŇĎi megismerhetik azokat a nemzetközi adószabályozási különbségeket is, amiket a nagyok ismernek.

 

A Piac & Profit konferenciái már 2013-ban sem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat adták át a résztvevŇĎknek, hanem lehetŇĎvé tették azt is, hogy a konferencián megjelenŇĎk egymással is megismerkedhessenek, üzleti kapcsolatokat építsenek. A konferencia-résztvevŇĎk egymás közötti üzleti ismerkedését elŇĎsegítŇĎ nagysikerŇĪ “Üzleti kézfogó” program 2014-ben is folytatódik!

 

Regisztráljon mind a hét rendezvényre és fizessen kevesebbet, vagy éljen a céges kedvezménnyel és hozza el kollégáját is a Piac & Profit konferenciájára. A kedvezmények együtt is érvényesíthetŇĎek. Természetesen a rendezvényekre külön-külön is lehet jelentkezni.          

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció