Korl√°tlan belf√∂ldi mobilinternetet k√≠n√°l az √ļj Mobilnet XXL d√≠jcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

Mobilnet XXL néven új hordozható mobilinternet tarifacsomagot vezetett be a Vodafone Magyarország lakossági ügyfelei számára, amely korlátlan belföldi adatforgalmat biztosít az ország szinte bármely pontján. Újításával a szolgáltató kivezette korábbi díjcsomagjai közül a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat. A hordozható mobilinternet portfolió megújításával, és az új díjcsomag bevezetésével a szolgáltató lehetŇĎséget biztosít ügyfeleinek a korlátlan internet nyújtotta elŇĎnyök élvezetére olyan területeken is, ahol a vezetékes szolgáltatás nem érhetŇĎ el. Azok a lakossági ügyfelek, akik tablethez, laptophoz vagy más hordozható eszközhöz igényelnek internetelérést, ezáltal két díjcsomag közül, a belépŇĎ szintŇĪ Digitális Jólét Alapcsomag 5GB és az új 4990 Ft/hó áron elérhetŇĎ Mobilnet XXL korlátlan belföldi adatkeretŇĪ díjcsomag közül választhatnak a Vodafone Magyarország hordozható mobilinternet kínálatából.

 

freepik.com

 

A hordozható mobilinternet elŇĎnye, hogy a kizárólag internetes adatforgalmat biztosító kártyák bármilyen SIM-képes eszközzel, így tabletekkel, WiFi hotspotokkal is mŇĪködnek, és szerelés vagy technikusi segítség nélkül, azonnal létrehozzák a nem helyhez kötött internetkapcsolatot. 

 

Az újonnan induló Mobilnet XXL csomag mellett változatlan formában érhetŇĎ el a rendkívül kedvezményes Digitális Jólét Alapcsomag 5GB. Az egy évvel ezelŇĎtt bevezetett csomag továbbra is 1990 Ft/hó áron kínál 5GB adatmennyiséget, melynek célja, hogy elérhetŇĎvé tegye az internethez való hozzáférést, ezáltal is hozzájárulva a digitális jóléthez és információs szabadsághoz.

 

Azon lakossági elŇĎfizetŇĎknek, akik hordozható mobilinternet szolgáltatásuk mellett otthoni vezetékes szolgáltatással is rendelkeznek, a szolgáltató Vodafone ONE ajánlata keretében további különleges kedvezményeket és elŇĎnyöket is kínál. A Vodafone ONE sávos kedvezményeirŇĎl és elŇĎnyeirŇĎl itt érhetŇĎ el további információ. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció