Ford Q1 díjjal ismerték el a Continental kollégáinak munkáját

Január 27-én Purgel Csaba, a Continental váci gyárának vezetŇĎje átvette a Ford Q1 díjat Carlos Capillától, a Ford európai regionális beszállítókért felelŇĎs vezetŇĎjétŇĎl. Az autógyártó elismerését szigorú követelmények teljesítésével érdemelte ki a német technológiai vállalat váci üzeme.

A hazánkban tizenkét lokáción, nyolc városban jelen lévŇĎ, mintegy nyolcezer munkavállalót foglalkoztató vállalatcsoport váci gyára a Ford minŇĎségügyi mŇĪködési rendszerének értékelésén kiválóan teljesített – ezzel kiérdemelve az elismerést. Ahhoz, hogy az autóipari szereplŇĎk megkaphassák a díjat, meg kell felelniük az iparági szabványkövetelményeket meghaladó tanúsítványoknak és fejlesztéseknek. Ezek közé tartozik például a 0 km-es reklamációk minimalizálása, a garanciális incidensek csökkentése, illetve a szállítási teljesítmény cél felett tartása. 

 

 

„Váci munkatársaink teljesítményének méltó elismerése a díj, amelyet egy sikeres rendszerfelülvizsgálati auditra, illetve egy folyamatainkat leíró és bemutató dokumentumcsomagra alapozva ítélt nekünk partnerünk” – mondta el Purgel Csaba, a Continental váci gyárának vezetŇĎje. „Mindig kiemelt jelentŇĎségŇĪ számunkra, amikor vevŇĎinktŇĎl kapunk elismerést, hiszen azt bizonyítja, hogy munkavállalóink nap mint nap elvégzett, magas minŇĎségŇĪ munkája értékteremtŇĎ. A siker záloga a vállalatunk egyik alapértékének (Egymásért) szellemében végzett csapatmunka, a díj pedig mindannyiunk közös érdeme” – tette hozzá a gyárigazgató. 

 

 

Az ünnepélyes díjátadón részt vett a Continental érintett üzleti területeinek képviseletében Peter Fricke (Management Systems & Governance vezetŇĎ), Antonio-Carlos Martins (Operations Region Europe II vezetŇĎ), illetve Dr. Lutz Scholten (elnökhelyettes, Segment Emission Reduction Solutions vezetŇĎ). 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció