Az ESET √ļj, h√°l√≥zati szintŇĪ megold√°st k√≠n√°l a t√°vk√∂zl√©si √©s internetszolg√°ltat√≥k sz√°m√°ra

A kiberbŇĪnözés határokon átívelŇĎ probléma: az ESET telemetriai mérései alapján a kibertámadások száma növekszik, egyre nagyobb arányban az okostelefonokat célozva. A kiberbiztonság egyik globális vezetŇĎ vállalataként az ESET ezért úgy döntött, hogy vezetŇĎ technológiáit felhasználva iparágspecifikus megoldásokat hoz létre, melyek hálózati szinten segítenek elhárítani ezeket a fenyegetéseket. A távközlési és internetszolgáltatói iparág számára bemutatott új termékcsomagjuk célja, hogy képesek legyenek teljeskörŇĪ védelmet nyújtani fogyasztóiknak.

“Képzeljük el, hogy az internetes biztonság egy kattintással elérhetŇĎ. Az ESET-nél mindig az ügyfeleinket szem elŇĎtt tartva fejlesztjük termékeinket, az ESET NetProtect kínálatával pedig egy könnyen használható és intelligens megoldást hoztunk létre nem csak a távközlési és internetszolgáltatói szektor, hanem természetesen a fogyasztók számára is, hiszen ŇĎk a termékeink valódi végfelhasználói” – mondta Mária Trnková, az ESET otthoni és IoT szegmensért felelŇĎs alelnöke. 

 

Az új ESET NetProtect megoldásról

Az új megoldás magában foglalja az ESET NetProtect for Mobile és az ESET NetProtect for Mobile Advanced csomagokat, amelyek mobilhálózaton keresztül nyújtanak biztonságot, valamint az ESET NetProtect for Home Advanced terméket, amely a vezetékes hálózati kapcsolatok védelmét szolgálja. Ezek a termékek védik az ügyfelek Telco- és ISP-hálózatokhoz csatlakoztatott eszközeit a rosszindulatú webtartományoktól, a rosszindulatú szoftverektŇĎl, adathalászoktól és nem kívánt tartalmaktól. 

 

„A digitális fenyegetések száma rendkívüli mértékben megnŇĎtt az orosz-ukrán háború kezdete óta – kiberbiztonsági vállalatként erre a változásra reagálnunk kell. A legelterjedtebb támadási formák a kéretlen levelek (spam) és adathalász fenyegetések, de a zsarolókártevŇĎ támadások számában is ugrás következett be” – mondta Csizmazia-Darab István, az ESET magyarországi partnere, a Sicontact Kft. IT biztonsági szakértŇĎje.

 

 

Az ESET NetProtect Advanced segítségével a szülŇĎk a webes tartalomszŇĪrŇĎn keresztül teljeskörŇĪen felügyelni tudják gyerekeik böngészéseit és menedzselni a beállításaikat. A kezelŇĎportál lehetŇĎvé teszi a csatlakoztatott eszközök ESET NetProtect beállításainak, valamint a domain fehér- és feketelisták kezelését, illetve biztonsági jelentések készítését. A biztonsági jelentések betekintést nyújtanak a felhasználóknak, hogy miként védi az ESET az eszközeiket, és összefoglaló információkat adnak egyebek mellett az észlelt fenyegetésekrŇĎl és a blokkolt weboldalakról.

 

 

 

Letöltés nélkül aktiválható

A távközlési és internetszolgáltatók hálózati szolgáltatásaiba való egyszerŇĪ integrációnak, illetve az aktiválási folyamatoknak köszönhetŇĎen a hálózati szintŇĪ megoldások nem igényelnek telepítést a végfelhasználói eszközökre, amelyek bármilyen operációs rendszerrel kompatibilisek. Az ügyfelek igényeihez igazított biztonságot az átfogó védelmi rendszer biztosítja, amely mindig egy lépéssel az online fenyegetések elŇĎtt jár, mivel az ESET elsŇĎként fér hozzá a kutatási és fejlesztési központok nemzetközi hálózata által felderített rosszindulatú szoftverek egyedülálló gyŇĪjteményéhez.

 

Ha többet szeretne megtudni a távközlési és internetszolgáltatóknak szóló termékekrŇĎl, kattintson ide.

 

A legfrissebb hírekért kövesse be az ESET kutatóit a Twitteren.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció