A Fujitsu √©rt√©kes√≠t√©si partnereire is kiterjeszti uSCALE ‚Äěas-a-Service‚ÄĚ k√≠n√°lat√°t

A Fujitsu SELECT értékesítési partnereire is kiterjeszti népszerŇĪ uSCALE szolgáltatásként nyújtott infrastruktúra (infrastructure-as-a-service – IaaS) kínálatát. Így a SELECT partnerek ügyfelei rugalmas, felhŇĎszerŇĪ modell alapján, fogyasztásalapú havi számlázással vehetik igénybe az infrastruktúrát. A partnerek így nagyobb értéket nyújthatnak ügyfeleiknek, a költségek és a kockázat kiegyensúlyozása mellett növelhetik árbevételüket, és kínálatukat pontosan az ügyféligényekhez igazíthatják.

Az IDC kutatása szerint* a szervezetek 85%-a már jelenleg is hibridfelhŇĎs környezetben mŇĪködik, bár adatai többségét még mindig helyben tárolja. A piac egyik fontos trendje a Fujitsu uSCALE-hez hasonló fogyasztásalapú modellek bevezetése az infrastruktúramegoldásoknál. Ily módon a SELECT partnerek ügyfelei rugalmasan elérhetik saját IT-infrastruktúrájukat és a kapcsolódó szoftvereket, elegendŇĎ erŇĎforráshoz jutnak a kezdeti igények kielégítéséhez, növekedés esetén pedig pufferkapacitáshoz férhetnek hozzá. Ráadásul a konstrukció a Fujitsu szakmai partnerei, a SUSE, a RedHat, a NetApp és a Nutanix értéknövelŇĎ kiegészítŇĎ IT-infrastruktúra megoldásai és szoftverei felé is utat nyit.

 

A uSCALE-en keresztül a SELECT partnerek használatalapú szolgáltatásokkal és IT-infrastruktúrával láthatják el ügyfeleiket – igény szerint, kockázatmentesen. Az üzleti ügyfelek javíthatják agilitásukat és anélkül juthatnak hozzá a fejlŇĎdésük gyorsítását elŇĎsegítŇĎ infrastruktúra kiépítéséhez szükséges pénzügyi likviditáshoz, hogy induláskor jelentŇĎs összegeket kellene fektetniük a számítástechnikai infrastruktúrába. A SELECT partnerek pontosan annyi erŇĎforrást vehetnek igénybe a Fujitsutól, amennyire épp szükségük van, ami új üzleti lehetŇĎségeket nyit meg elŇĎttük. Új, értéknövelŇĎ szolgáltatásokat nyújthatnak ügyfeleiknek a Fujitsu partnerökoszisztémájának gazdag kínálatából válogatva.

 

 

Fernanda Catarino, a Fujtisu értékesítési partnerekért, szakmai szövetségekért és ökoszisztémáért feleŇĎs európai vezetŇĎje elmondta: „Azzal, hogy SELECT értékesítési partnereinkre is kiterjesztjük a Fujitsu uSCALE konstrukciót, lehetŇĎvé tesszük számukra, hogy magasabb szintŇĪ agilitást nyújtsanak végfelhasználó ügyfeleiknek az IT-mŇĪködés finanszírozása terén. A partnerek egyszerŇĪen, minimális kockázat és komplexitás mellett vezethetnek be új szolgáltatásokat és teremthetnek új értéket. Az ügyfelek számára elŇĎnyt jelent, hogy induló beruházás nélkül, azonnal hozzáférnek a legújabb infrastruktúratechnológiákhoz. Rugalmasan skálázhatják kapacitásukat mindkét irányba, és mindig csak a ténylegesen igénybe vett erŇĎforrások után kell havonta fizetniük.”

 

A uSCALE szolgáltatásként nyújtott infrastruktúrával a SELECT partnerek ügyfelei javíthatják költséggazdálkodásukat, enyhíthetik kockázataikat és gyorsíthatják mŇĪködésüket a hagyományos infrastruktúrabeszerzéshez képest. 

 

A Fujitsu értékesítési partnerei kétféleképpen vehetik fel kínálatukba a uSCALE-t:

1. A végfelhasználó ügyfelek felé szolgáltatóként fellépve, kézben tartják a szolgáltatásnyújtást és a számlázást. 

2. Azok a partnerek, akik szívesen biztosítanák ügyfeleiknek a fogyasztásalapú modell elŇĎnyeit, de nem szeretnének szolgáltatói viszonyba lépni velük, közvetlenül összekapcsolhatják a Fujitsut és a végfelhasználó ügyfelet, és jutalékot kapnak az ajánlásért.

 

Astrid Dissmann, a Concat SELECT Expert partner értékesítési vezetŇĎje hozzátette: „A Fujitsu uSCALE csapatától kapott folyamatos támogatásnak és annak köszönhetŇĎen, hogy könnyen be tudtuk mutatni a Fujitsu uSCALE elŇĎnyeit, csapatunk már megbízást kapott Németország egyik jelentŇĎs állami szereplŇĎjétŇĎl. A uSCALE-lel jobban és sokkal agilisabban tudunk igazodni az ügyfelek növekvŇĎ szükségleteihez. Ráadásul a uSCALE szerzŇĎdéses és szolgáltatási feladatai a mi elképzeléseinknek is megfelelnek.”

 

_________________

* A Fujitsu és a Veritas megbízásából készült IDC InfoBrief: Az adatreziliencia és a megfelelés növelése a hibrid felhŇĎben (Boosting Data Resilience and Compliance in Hybrid Cloud), dokumentumszám: #EUR147585021, 2021. június

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció