Business Superbrands díjat kapott a G DATA

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország SzakértŇĎi Bizottsága a Business Superbrands díjakat, a G DATA 2014 után második alkalommal nyerte el az elismerést.

A Superbrands nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítélésérŇĎl egy többlépcsŇĎs elŇĎszŇĪrést követŇĎen marketingszakmai és vállalatvezetŇĎ szakemberekbŇĎl álló bizottság dönt minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

 

A G DATA 2014 után idén második alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat. A német vírusvédelmi megoldást 1985-ben alkotta meg a céget jelenleg is vezetŇĎ Kai Figge és Frank Kühn, méghozzá a világ elsŇĎ vírusirtójaként. A G DATA vírusvédelmi szoftvere azóta is a német piac vezetŇĎ megoldása. A vállalat az elmúlt években számos olyan innovatív vírusvédelmi technológiát mutatott be, amelyek kiemelik versenytársaik sorából. Ilyen a G DATA BEAST, amely egy gráfadatbázisban tárolja a rendszer eseményeit, a G DATA DeepRay, amely neurális hálózatok segítségével nyújt védelmet a legújabb kártevŇĎk ellen, valamint a G DATA Zsarolásvédelem, amely a felhŇĎtŇĎl függetlenül is képes megállítani a legújabb zsarolóvírusokat.

 

A Business Superbrands díjról

Idén huszonhét éve, hogy a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek útjára indították a Nemzetközi Superbrands Programot Nagy-Britanniában. A cél kettŇĎs volt: a kiemelkedŇĎ márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendŇĎ példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minŇĎsítést a Superbrands cím. „A Superbrands elnyerése egy világos üzenet a környezet felé, hogy az adott márkában továbbra is meg lehet bízni, és ezt egy szakmai grémium is elismeri és tanúsítja” – emelte ki Dr. Totth Gedeon, a BGE tanára, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Business Superbrands SzakértŇĎi Bizottság elnöke.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció