E-kereskedelmi Konferencia Visegr√°don

A járvány okozta kényszerszünet után 2022. május 24-25-én újra megrendezi hagyományos tavaszi E-kereskedelmi Konferenciáját az Ecommerce Hungary Egyesület. Idén óriási az érdeklŇĎdés: az e-kereskedelem nagyágyúi az iparág legaktuálisabb témáival, ötvennél is több elŇĎadással minden eddiginél nagyobb, 300 fŇĎs látogatói létszámmal gyŇĪlnek össze májusban Visegrádon.

Az elmúlt két év különleges volt a kereskedŇĎket, szolgáltatókat, fejlesztŇĎket, elemzŇĎket tömörítŇĎ, közel két évtizedes múltra visszatekintŇĎ szervezet számára: a járvány alatt rengetegen próbálták ki az online vásárlást, a számok azt mutatják, hogy a világtrendeket követve itthon is egyre többen, egyre többször, egyre többet vásárolunk webes boltokból. Az online kereskedelem dinamikusan fejlŇĎdik az egész világon, az újítások, az innovációk szinte mindennaposak. Csak a példa kedvéért: a marketingben, az ügyfélkapcsolatok menedzselésében nŇĎ a kifinomult adatelemzés és a mesterséges intelligencia szerepe, a logisztikában rövidül a kiszolgálási idŇĎ, a kommunikációs csatornák összekapcsolása, integrálása már szinte alapkövetelmény, terjed az automatizálás és a robotizáció, a fejlesztŇĎk „konyhakész”, felhŇĎbe telepített megoldásait boltok ezrei használják. A verseny éles és nemzetközi, senki sem üldögélhet a babérjain, gyors növekedésre, külföldi terjeszkedésre, kreatív, figyelemfelkeltŇĎ megoldásokra, egyedi stratégiákra, precíz megvalósításra van szükség.

 

 

Az Ecommerce Hungary Egyesület a múlt év ŇĎsze óta új struktúrában mŇĪködik: a szervezet decentralizáltabb lett, a kereskedŇĎ tagokat vállalati méret szerint szervezett, önálló tagozatok fogják össze, a B2B szolgáltatók és az elemzŇĎket pedig külön csoportot alkotnak. Az Egyesület alapvetŇĎ célja az elektronikus kereskedelem szereplŇĎi érdekeinek védelme, az online eladás és vásárlás népszerŇĪsítése, a szükséges ismeretek és szaktudás terjesztése. A gazdaságpolitikától kezdve az online szektor trendjein át a konkrét kereskedelmi megoldásokig sokféle témát feldolgozó, elŇĎadók és kiállítók tucatjait felvonultató, mindig nagy érdeklŇĎdésre számot tartó tavaszi nagykonferenciák mellett az Egyesület tematikus rendezvényeket, találkozókat, tapasztalatcseréket is szervez élŇĎ és online formában, fontos szabályozási kérdésekben hallatja a hangját.

 

A visegrádi konferencia és a nyár után újabb rendezvény következik: az Egyesület Kisvállalati Tagozata idén szeptember 8-án a „Magyar E-kereskedelem Napja” keretében Ecommerce Fesztivált rendez.

 

ElŇĎadások és jelentkezés a konferenciára: https://ecommerce.hu/konferencia

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció