Elismert szakemberekkel √ļj√≠totta meg menedzsmentj√©t a Unisys

Elismert szakemberekkel erŇĎsítette globális felsŇĎvezetŇĎ csapatát a Unisys. Az IT szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplŇĎje, amely budapesti központjában a pályakezdŇĎ pozícióktól a vezetŇĎi szintekig kínál kihívásokkal teli, felelŇĎsségteljes pozíciókat.

Az Unisys bejelentette, hogy Debra McCannt nevezi ki a vállalat egyik ügyvezetŇĎ alelnökévé és pénzügyi igazgatójává (CFO). A szakember a Dun & Bradstreet (D&B) üzletiadatbázis-szolgáltatótól érkezik az Unisyshez, korábban pedig a Cegedimnél, a gyógyszeripari szektorban mŇĪködŇĎ, globális technológiai és szolgáltatási megoldásokat nyújtó vállalatnál dolgozott. Debra McCann azt a Mike Thompsont váltja a pénzügyi vezetŇĎi poszton, akit tavaly az elnöki és operatív igazgatói posztra neveztek ki.  Szintén áprilisban jelentette be a Unisys Claudius O. Sokenu senior alelnökké és vezetŇĎ jogtanácsossá való kinevezését. Sokenu a Cognizant-tól, a Fortune 200-as informatikai vállalattól érkezik az Unisyshoz.

 

A Unisys egy világszerte ismert információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplŇĎje. A Unisys Global Sourcing Services Hungary (UGSH) Budapesten mŇĪködŇĎ globális szolgáltatóközpontja az egyik elsŇĎ ilyen jellegŇĪ vállalkozás volt a térségben. A vállalat világszerte mindössze három globális szolgáltatóközpontot üzemeltet; Budapest mellett Indiában és Kínában vannak még hasonló üzleti modellre épülŇĎ létesítményei a társaságnak.

 

Magyarország a kedvezŇĎ földrajzi és gazdasági helyzetének köszönhetŇĎen lett a szolgáltatási üzletág európai központja. A megfelelŇĎ helyválasztást az is jelzi, hogy az elmúlt néhány hónapban több ügyfél is ellátogatott központunkba, illetve folyamatos az érdeklŇĎdés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részérŇĎl új szolgáltatások megrendelésére. A Unisys a pályakezdŇĎ pozícióktól a vezetŇĎi szintekig kínál kihívásokkal teli, felelŇĎsségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció