Digit√°lis alkalmaz√°sokat d√≠jazott a P√©nz√ľgyminiszt√©rium

A Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kárbejelentŇĎ alkalmazása, valamint a Billingo online számlázó nyerte el a Pénzügyminisztérium támogatásával meghirdetett elismerést, az Év technológiai megoldása díjat - jelentette be sajtótájékoztatóján Budapesten a Pénzügyminisztérium pénzügypolitikáért felelŇĎs helyettes államtitkára.

Balogh László közölte, hogy az online fejlesztéseket az elmúlt évek felértékelték, ezért a jubileumi, 20. alkalommal meghirdetett Év honlapja pályázat keretében a legjobb digitális pénzügyi alkalmazásokat is keresték. A pályázatot a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Tagozat írta ki, az ehhez kapcsolódó technológiai különdíjat a PM mellett az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatta.

 

 

A sajtótájékoztatón ismertették a szakmai zsŇĪri indoklását. Eszerint a Billingo honlapjának megjelenése és funkciói egyaránt a legmagasabb minŇĎséget képviselik, korszerŇĪ módon szolgálva ki a felhasználókat, és segítve a céges ügyintézés szinte minden elemét.

 

 

A Mabisz alkalmazását hiánypótlónak nevezték, kiemelve, hogy egyszerŇĪen és gyorsan teszi elérhetŇĎvé a biztosítási adatokat. Az alkalmazás azért is kiemelkedŇĎen fontos, mert a baleseti ügyintézés mindig nehéz, segítséget igénylŇĎ folyamat - tették hozzá.

 

Fotók: PM

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció