Egyedi módon mutatják be a Samsung innovatív ökoszisztémáját

A Samsung Life Unstoppable 2021 online esemény idei, egyedi és szórakoztató kisfilmjével, amely a Meglepetések házában vezeti körbe a nézŇĎket, új szintre emeli a virtuális bemutatókat. A Life Unstoppable sorozat 2021-es része a történetmesélés új korszakát hozza el, melynek minden részébe beleszövi a Samsung innovatív ökoszisztémáját. 

Az elmúlt 18 hónapban minden eddiginél fontosabb szerepet töltött be a felhasználók életében az otthonuk, amely gyakran iskolaként, irodaként, edzŇĎteremként és szórakozóhelyként is funkcionált. A négy fal között töltött idŇĎ azonban sok európai számára talán kicsit túl komfortossá vált, és szükségesnek érzik az újrakezdést. A Life Unstoppable célja idén, hogy a különféle eszközökkel és megoldásokkal ötleteket adjon a felhasználóknak, hogyan varázsolhatják újjá a megszokott otthoni infrastruktúrát. 

 

A Life Unstoppable: a Meglepetések háza online felületén egy család bohókás tagjainak életébe tekinthetnek be a felhasználók, miközben a Samsung csatlakoztatható eszközeink ökoszisztémájával is megismerkedhetnek, amelyek segítenek megélni a belsŇĎ kreativitást, szenvedélyt és izgalmassá teszik az életet. 

 

A vállalat a Life Unstoppable: a Meglepetések háza esetében alkalmazta elŇĎször a formabontó rövidfilm-formátumot, amely az eddigiektŇĎl eltérŇĎen kelti életre a technológiát. A felhasználók hat különbözŇĎ helyiséget járhatnak be online, ahol interaktív matricák segítségével ismerhetik meg az adott szobában mŇĪködŇĎ Samsung készülékeket, amelyek számos lehetŇĎséggel és vidámsággal töltik meg a Meglepetések házában élŇĎk mindennapjait. Ezek az eszközök mind valamilyen formában különlegesek, az összehajtható és kinyitható mobilkijelzŇĎktŇĎl egészen a nagyméretŇĪ, lélegzetelállító televíziókig és a legunalmasabb házimunkát is felvillanyozó háztartási gépekig. 

 

„A Samsungnál célunk, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk, amelyek többet adnak, mint amelyre a felhasználók számítanának. Az összehajtható okostelefonok, a mŇĪalkotásokat megjelenítŇĎ tévék és az idŇĎvel, mosószerrel és vízzel is takarékoskodó mosógépek mind kiváló példái ennek – mondta el Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetŇĎje. – A Meglepetések házával azt mutatjuk meg, hogyan képesek az innovatív megoldásaink és az ezeket összekapcsoló ökoszisztéma új szintre emelni az otthoni életet.”

 

 

A Samsung termékei és szolgáltatásai kerültek reflektorfénybe a Meglepetések házában, ahol a márka nagykövetei és a bohókás Unstoppables család tagjai, a kondis apa, a rocksztár anyuka, a bŇĪvész Archie, a sztárséf Evie és a korábbi Lucha-Libre birkózó nagyi mutatják be a legújabb megoldásokat. 

 

Az esemény során a résztvevŇĎk teljesen beleélhetik magukat a történetbe, amely minden helyiségben megmutat valamit a Samsung 2021-es termékkínálatából a család életének egy-egy epizódján keresztül.

 

Üres polc a semmibŇĎl 

A Bespoke hŇĪtŇĎszekrények elbŇĪvölŇĎ modularitása kerül a középpontba, amikor az ifjú séf, Evie már nem tudja hol tárolni az esti lakoma fogásait, de az öccse, a bŇĪvész egy hihetetlen trükkel egy újabb modullal bŇĎvítette a hŇĪtŇĎt.   

 

 

A havas süti különös esete 

Az Unstoppables család komoly kihívás elé állította a Samsung Bespoke Jet porszívót, amikor Evie havas süteményének készítése közben téli tájképpé változik a konyha. Készen áll a Samsung Bespoke Jet porszívó egy ilyen meleg, vagy éppen hideg, helyzetre? 

 

 

Lépjünk akcióba 

A család egy esti filmezés alkalmával a történések sŇĪrŇĪjében találja magát a The Premiere projektornak és a Q800 Soundbarnak köszönhetŇĎen, amelyekkel az élmény magával ragad és a nevetéstŇĎl a könnyekig rengeteg érzelmet átélhetnek egyetlen este alatt. 

 

Apu, a tábornok

A Samsung Odyssey Neo G9 Gaming Monitor egy lépéssel az ellenfelek elé helyezi aput, így könnyen gyŇĎzelemre vezetheti a csapatát a dinamikus ívelt kijelzŇĎn, amelyen pontosan véghezviheti a csatára szánt taktikát.

 

Elveszve a zenében 

Anyu teljesen belemerülhet a kedvenc zenéibe a Neo QLED TV és a Q950 Soundbar segítségével, amelyek a Samsung más QLED modelljeihez, valamint a The Frame – különleges, személyre szabható keretekkel – és a The Serif tévékhez hasonlóan a Meglepetések házában is megadják az alapot egy otthoni táncmulatsághoz. Egyedül persze nem az igazi a buli, ezért anyu gyorsan felhívja a legjobb barátnŇĎit is a Galaxy Z Flip3 5G és a Google Duo segítségével. 

 

 

Rock and Roll szupersztár 

A Bespoke AirDresser* segítségével anyu otthon is kigŇĎzölheti a kedvenc rocksztár dzsekijét, így biztosan készen áll a család esti meglepetésvendégének fogadására. 

 

A Life Unstoppable sorozat második kiadása a történetmesélésre és a szórakoztatásra épülŇĎ interaktív digitális esemény, amely a hollywoodi megvalósítással és a digitális technikák alkalmazásával repíti a nézŇĎket az események középpontjába. Az interaktív megoldásokkal a vendégek valós idŇĎben alakíthatják a film történéseit, így különleges élményben lehet részük, amely a technológiai fejlesztések kreatív használatára épül. 

 

Az Unstoppable család tagjainak rejtett tehetsége és a Samsung ökoszisztémájának legújabb termékei is megismerhetŇĎk a Life Unstoppable: A Meglepetések háza különleges bemutatójában, amely 2021. október 18-tól megtekinthetŇĎ a https://www.samsung.com/hu/ weboldalon.

 

_________________

* A Bespoke AirDresser elérhetŇĎsége országonként változhat.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció