EllenŇĎrizd sz√≠vmŇĪk√∂d√©sed a Sz√≠v Vil√°gnapj√°n!

Szeptember utolsó vasárnapja a Szív Világnapja. A Semmelweis Egyetem videóban hívja fel a figyelmet a szív- és érrendszeri megbetegedések, mint világvezetŇĎ halálok, megelŇĎzésének a fontosságára. Egyes szívproblémák, mint a pitvarfibrilláció, tünetmentes is lehet, így aki rendelkezik egy mobil EKG-vel, amivel rendszeresen szŇĪri egészségét, nagy eséllyel meg tudja elŇĎzni a stroke-ot, vagy a szívproblémákat.

A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikát a területükön csúcsintézményként tartják számon és nemzetközi szinten is elismerik. Az általuk készített videóból kiderül, hogyan alkalmazzák az orvosok a WIWE mobil EKG-t a klinikán és miért van jelentŇĎsége a rendszeres EKG szŇĪrésnek minden család számára: 

 

 

A Szív Világnapján ingyenes szŇĪrŇĎvizsgálatokat vehetnek igénybe a Testnevelési Egyetemre látogatók. A WIWE mobil EKG is részt vesz a rendezvényen, ahol ingyenes EKG szŇĪréssel várja a látogatókat, ráadásul egy WIWE EKG-t sorsolnak ki nyereményjáték keretében.

 

 

Akik pedig már rendelkeznek WIWE okoseszközzel, letölthetik az új applikációt, és kipróbálhatják az új funkciókat. Az új fejlesztéssel megtudható, vajon a szakirodalmi adatok alapján hová sorol be a WIWE algoritmusa: fiatalabbak, idŇĎsebbek vagyunk, vagy megfelelünk korcsoportunk jellemzŇĎinek? Mennyi a stressz szintünk?



A WIWE további fejlesztésének célja az volt, hogy trendkövetési lehetŇĎséget biztosítson a felhasználóknak, hiszen a HRV egy nagyon változékony egészségjellemzŇĎ: a szellemi és fizikai leterheltségtŇĎl a pillanatnyi lelkiállapotig számos tényezŇĎ befolyásolhatja. Az új funkció egyrészt segíthet bizonyos betegségek hatásainak nyomon követésében, másrészt motivációt adhat életmódváltáshoz, mely mind egészségtudatos fiatalok és mind idŇĎsebbek számára is javasolt. A tendenciák pedig grafikonon követhetŇĎek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció