Elk√©sz√ľlt a vil√°g elsŇĎ kriptovaluta s√∂re

Egy 4,5 százalékos könnyed Session IPA testesíti meg a legismertebb magyar vadászkutyáról elnevezett kriptovaluta sörét. A Hungarian Vizsla Inu és a One Beer közös projektjének italát Nyíri Szilárd álmodta meg. Úgy véli, a sör azért illeszkedik a HVI-hez, mert a habja olyan mint a hozama és úgy pezseg mint a kriptós közösség. A sör kiadásának apropója, hogy a digitális pénznek sikerült feljutnia a világ egyik legnagyobb tŇĎzsdéjére, a Hotbit-ra.

Akik jártasak a kézmŇĪves sörök világában, azoknak nem ismeretlen Nyíri Szilárd neve. A One Beer mesterének nevéhez számos egyedi és kollaborációs sör köthetŇĎ. Az legújabb, a világ elsŇĎ „kriptovaluta söre”, amit Magyarország piacvezetŇĎ kriptovalutájával azaz a Hungarian Vizsla Inu-val (HVI) készített. A Vizslások és Szilárd együtt határozták meg az irányt.

 

“Több kóstolóval kezdtünk, hogy kiválasszuk azt a sörtípust, ami nekünk és véleményünk szerint a közönségnek is tetszeni fog. A HVI-sek könnyed és egyszerŇĪ sört szerettek volna, így született meg a Session IPA választás. Ez egy könnyed nyári ital, alkoholban általában szegényebb, de ízben továbbra is erŇĎs marad. A lényeg, hogy sokat meg lehet belŇĎle inni egy esti sörözésnél. Egy session IPA általában 4% körül mozog, a mi esetünkben pedig végül 4,5% lett az alkoholtartalom” - mondta Nyíri Szilárd, a One Beer vezetŇĎje.

 

 

Miután az alkotók úgy tudják, a világon ez lett az elsŇĎ kriptovalutához köthetŇĎ sör, nagy felelŇĎsség volt a csomagolás megalkotása is. A dobozra természetesen felkerült maga HVI vadászkutyája, ami ezentúl akár a hŇĪtŇĎbe is hŇĪségesen követi gazdáját.

 

A vizslás sör kiadásának apropója, hogy a Hungarian Vizsla Inu listázásra került a világ egyik legnagyobb nemzetközi kriptotŇĎzsdéjén, a Hotbit-en. De nem csak emiatt ünnepelnek: kilencven nap alatt minden elŇĎzetesen várt rekordot megdöntött a magyar kriptovaluta, ami egyszerre szolgál befektetési és jótékonysági célokat. A tíz trilliárd tokennel, azaz pénzegységgel rendelkezŇĎ digitális pénz árfolyama néhány hónap alatt az több mint 5 millió százalékkal nŇĎtt.

 

“A Hungarian Vizsla Inu egyik célja, hogy létrehozzunk egy könnyed, magyar nemzetközi kriptoközösséget, számos olyan taggal, akik eddig féltek belevágn ebb3 a világba, mert ismeretlen volt számukra, de mi meg tudjuk mutatni ennek a szépségét és lehetŇĎségeit, a másik pedig, hogy a kutyák életét könnyebbé tegyük, ezért adományozunk” - mondta Gülsen Péter, a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója.

 

Ha valaki szeretné megkóstolni a sörkülönlegességet, már megtalálja a One Beer József körúti pubjában és a cég webshopjában is. Emellett úgy tervezik, hogy hamarosan más vendéglátó egységekben is elérhetŇĎvé teszik, hogy minél többen belekóstolhassanak a hozamot jelképezŇĎ habba.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció