450 millió forintos befektetési kört zárt a Blue Colibri

A vállalati belsŇĎ kommunikációval, a munkavállalók oktatásának és adminisztrációjának digitalizációjával foglalkozó Blue Colbri nevŇĪ hazai startup 450 millió forintot vont be. Korábbi befektetŇĎ, az OXO Technologies Holding Nyrt. mellett ezúttal a Bonitás Kockázati TŇĎkealap II. csatlakozott a második körhöz. Az innovatív HR-tech csapat a forrást a termék további fejlesztésére, hazai és nemzetközi terjeszkedésre, elsŇĎsorban Kelet-Közép-Európában és a DACH régióban történŇĎ értékesítés dinamikus felfuttatására fordítja.

A 2019-ben alapított Blue Colibri fejlesztette az elsŇĎ magyar elkötelezŇĎdést, szervezeti tanulást és belsŇĎ kommunikációt támogató felületet. Az egyszerŇĪ, hatékony és mérhetŇĎ platform mobil és desktop verzión egyaránt mŇĪködik, és lehetŇĎséget ad a kétirányú kommunikációra, valamint a munkavállalók közvetlen elérésére. Az innovatív alkalmazás mellett támogatják partnereiket az adminisztrációjuk hatékonyabb digitalizációjában, a szervezeti tartalomgyártásban, a közösségépítésben, valamint a munkavállalók oktatásában.  A Blue Colibri indulása óta több mint 60 vállalat és intézmény 50.000 munkavállalójának könnyíti meg a mindennapi munkáját. 

 

A befektetés teljes összege 450 millió forint. A Bonitás Kockázati TŇĎkealap II 400 millió forintos tŇĎkebefektetést folyósít, míg az OXO Technologies Holding Nyrt. 50 millió forinttal egészíti ki a korábbi 60 millió forint értékŇĪ befektetését ebben a körben. A vállalat a forrást termékfejlesztésre, nemzetközi terjeszkedés gyorsítására, elsŇĎsorban Kelet-Közép-Európa és a DACH régióban történŇĎ értékesítést megcélozva. Másrészt további komplex HR adminisztrációs funkciók kerülnek fejlesztésre. A jelenleg 22 fŇĎs csapat a tervek szerint rövidesen 35 fŇĎre bŇĎvül.

 

A startup a változó piaci igényekre, melyeket a járvány hatásai hívtak elŇĎ, rendkívüli rugalmassággal és számos ötlettel reagált. Amellett, hogy az adminisztratív munka és az onboarding folyamatok digitalizációján dolgoztak, olyan közösségi funkciókat is beépítettek, mint a közös egészségprogram, vagy a sportversenyek alatt a tippjáték lehetŇĎsége. A Blue Colibri ŇĎsszel debütál legújabb fejlesztésével, a Safety nevŇĪ rendszerrel, mely a kisebb szervezetek kötelezŇĎ munka és tŇĪzvédelmi képzéseinek, illetve vizsgáinak koordinációjában nyújt majd hatékony segítséget. A Blue Colibri online platform különlegessége a rugalmas keretrendszer, ami lehetŇĎvé teszi, hogy maximálisan a megbízói igényekre, a vállalati kultúra és digitális érettségre szabott legyen a rendszer - így nagyvállalati partnereik mellett egyre több KKV is érdeklŇĎdik a korszerŇĪ megoldás iránt. 

 

Az elmúlt egy évben a Blue Colibri alapítói és csapattagjai nem csak a közelmúltban aláírt befektetésnek örülhettek, de számos szakmai elismerésnek is. Többek között a fejlesztés a legjobb HR tech megoldásként egyaránt elnyerte a HR Komm Award és HR Best díj ide vonatkozó kategóriáit és a vállalkozás idén felkerült a StartUp Magazin TOP 15 legígéretesebb magyar startup listájára is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció