√öjabb keretmeg√°llapod√°s nyertese a Delta Systems Kft.

Konzorciumi tagként keretmegállapodást köthet a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Digitális Kormányzati Ügynökséggel. A megállapodás értelmében a társaságot mobiltelefonok beszerzésével és kiszállításával bízhatják meg.

A központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelŇĎs Digitális Kormányzati Ügynökség pályázatán a konzorciumvezetŇĎ, a Delta Systems Kft. és más konzorciumi tagok által alkotott konzorciumot mindkét részajánlati körben ¬nyertesként hirdették ki. 

 

A közbeszerzés két részbŇĎl áll: az elsŇĎ részajánlat 91.500 darab nyomógombos, Android rendszerŇĪ alap, közép és felsŇĎ kategóriás, illetve víz-, por- és ütésálló készülék, míg a második részajánlat 5.000 darab, iOS-t gyárilag futtatni képes készülék beszerzésére, illetve kiszállítására vonatkozik.

 

Egyik megállapodás sem kínál automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények a felmerülŇĎ igényeik alapján versenyeztetik újra a konkrét beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplŇĎ szállítók között. Mindkét keretmegállapodás a hatályba lépéstŇĎl számítva 29 hónapra, de legfeljebb a fenti szállítási mennyiségek kimerüléséig jön létre.

 

,,Büszkék vagyunk arra, hogy rövid idŇĎn belül ismét keretmegállapodást köthetünk a Digitális Kormányzati Ügynökséggel. Magyarország egyik vezetŇĎ rendszerintegrátoraként rendkívül fontosnak tartjuk az eredményes, hosszú távú partneri viszonyt az államigazgatási informatikai beszerzések lebonyolításáért felelŇĎs szervezettel. 

 

A Delta Systems Kft. több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az államigazgatás területén, célunk, hogy kiemelkedŇĎ minŇĎségŇĪ szolgáltatást nyújtsunk a legújabb projekt során is” – mondta el a keretmegállapodás kapcsán Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezetŇĎ igazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció