Magyarorsz√°g egyik legnagyobb j√°t√©kkereskedŇĎje csatlakozott az eMAG Marketplace-hez

Magyarország egyik legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházlánca, a REGIO Játék is elérhetŇĎvé tette termékeit az eMAG Marketplace-en. A hazai játékpiac egyik legjelentŇĎsebb szereplŇĎjének csatlakozása révén több ezer játékkal bŇĎvült ki az eMAG piacterének kínálata.

Az eMAG Marketplace Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi platformja, amelyen több mint ötezer helyi kis-, és középvállalkozás mintegy két és fél millió terméke érhetŇĎ el. Az 1990-ben alapított REGIO Játék Magyarország egyik legnagyobb játék kis-, és nagykereskedŇĎje, amely a hazai játékeladások negyedét tudhatja magáénak, 43 áruházat mŇĪködtet Magyarországon, éves forgalma pedig bŇĎven meghaladja a tízmilliárd forintot. A vállalat által forgalmazott több ezer féle játék mostantól az eMAG Marketplace-en is elérhetŇĎ.

 

Bár a REGIO Játék sok éve rendelkezik saját webáruházzal, az eMAG Marketplace-hez való csatlakozással egy fontos új értékesítési csatornára tehet szert, hiszen az eMAG piacterén egy átlagos hónapban mintegy 20 ezer darab játékot rendelnek meg online, ezek eladása a teljes Marketplace-forgalom mintegy 5 százalékát adja. Napjainkban a szülŇĎk leginkább a társasjátékokat és a kreatív játékokat keresik az örök favoritnak számító LEGO játékok mellett, de a kijárási korlátozások olyan klasszikus termékkategória forgalmát is fellendítették, mint a puzzle-é.

 

“A pandémia miatt különösen fontos volt számunkra, hogy online fronton erŇĎsítsünk, hiszen a járvány elŇĎtti évhez képest 2020-ban megduplázódott az online rendelések és az okostelefonról érkezŇĎ tranzakciók száma is. Ráadásul tapasztalataink szerint az internetes vásárlók átlagos kosárértéke is magasabb az áruházi vásárlókénál” - mondta el Gyaraki Dávid, a REGIO Játék marketingvezetŇĎje.

 

“Az eMAG Marketplace mŇĪködésének hatékonyságát igazolja, hogy a magyar piac több évtizedes múltú szereplŇĎjét is partnereink között tudhatjuk. Egy ilyen jelentŇĎs piaci szereplŇĎ csatlakozásával a vásárlóink is jól járnak, hiszen rengeteg új játék lesz elérhetŇĎ a kínálatban rendkívül versenyképes áron. A RÉGIÓ Játék számára pedig azért ideális az együttmŇĪködés, mert az eMAG Marketplace csak a megvalósult vásárlások után számol fel jutalékot, így járulékos költségek nélkül tud jelentŇĎs vásárlóbázist elérni rajtunk keresztül” - mondta el Papp Máté, az eMAG Marketplace magyarországi üzletágvezetŇĎje.

 

Egy országos áruházlánc teljes termékkínálatának integrálása az eMAG Marketplace-be az alkalmazott technológiai megoldásoknak köszönhetŇĎen rövid idŇĎ alatt megtörténhetett. Az eMAG piactere a RÉGIÓ Játék platformját kiszolgáló rendszertŇĎl automatizáltan kapja meg a termékek szükséges adatait a cikkszámtól az illusztráción át a rendelkezésre álló készletekig.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció