A GOmontir seg√≠ts√©g√©vel a v√°rosi k√∂zleked√©s √ļj szintje kezdŇĎdik

Az Indonéziában már elterjedt GOmontir applikáció célja, hogy megkönnyítse a városi közlekedést az utasok és a szervizek összekapcsolásával. Az alkalmazás lehetŇĎvé teszi az esetleges jármŇĪ meghibásodások gyors és gördülékeny orvoslását, mindössze néhány gombnyomással.

Az applikáció sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetŇĎen a szervizek adataik feltöltésével beregisztrálhatnak a GOmontir felületére, mely során a felhasználók aktuális helyzetük megadásával egyszerŇĪen rátalálnak a pozíciójukhoz legközelebb található szervizre vagy szerelŇĎre. Ezután a segítség helybe érkezik, a probléma elhárítása pedig költséghatékony és gyors.

 

Az applikáció ötlete két barát fejébŇĎl pattant ki, akik Indonézia robogóval és autóval zsúfolt utcáiból inspirálódva felismerték a sürgŇĎs segítségnyújtás hiányát és szükségességét. Mindezek mellett a több millió motorkerékpár és gépjármŇĪ, mely naponta az utakon közlekedik, rendszeres karbantartásra szorul, így a szervizek és mŇĪhelyek listáját egy adatbázisba gyŇĪjteni ésszerŇĪ megoldásnak bizonyult.

 

 

A GOmontirnak azonban nemcsak felhasználói oldalról fontos a szerepe, de a kisebb, kevésbé ismert, esetleg félreesŇĎ helyeken található mŇĪhelyek számára ideális lehetŇĎség értékes ügyfelek szerzésére, egy megbízható ügyfélkör kialakítására, költséges marketing stratégia alkalmazásának szükségessége nélkül.

 

Az applikáció letöltése után a regisztráció folyamata mindkét fél számára roppant egyszerŇĪ – a mŇĪhelyek esetében az adatok megadása, illetve a kínált szolgáltatások és lehetséges fizetési módok beállítása után a szerviz máris bekerül az adatbázisba. A felhasználók adataik regisztrálása után bármikor könnyedén foglalhatnak idŇĎpontot kedvenc szervizükbe, emellett bárhol megkereshetik az aktuális pozíciójukhoz legközelebb található mŇĪhelyt, így vészhelyzet esetén a segítség rövid idŇĎn belül a helyszínre érkezik. Ezután értékelhetik a szolgáltatást, mely által az alkalmazás továbbfejleszthetŇĎ, valamint kialakul egy megbízható platform, ahol a felhasználók valós vélemények alapján tájékozódhatnak.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció