Vend√©gl√°t√≥helyeknek elŇĎny√∂s TV szolg√°ltat√°st ind√≠t a Vodafone

Minden eddiginél korszerŇĪbb, a hazai szálláshelyek igényeire szabott televíziós szolgáltatást indított a Vodafone Magyarország. A jogtiszta tartalmakat biztosító Panzió TV és Hotel TV csomagok keretében az ügyfelek széles mŇĪsorkínálatból válogathatnak, és a csatornakiosztást akár szobánként eltérŇĎen, az általános vendégigények alapján is összeállíthatják. 

A Vodafone 2020 ŇĎszén széleskörŇĪ és változatos kínálatot hozott létre turisztikai partnerei számára. A korábban Üzleti TV néven ismert szolgáltatásokat a vállalat a Panzió TV konstrukcióba vezette át, a korábban is létezŇĎ Hotel TV csomagokat pedig kibŇĎvítette. A szolgáltató célja, hogy olyan portfóliót hozzon létre, amiben minden szálláshely megtalálja a jellegének, méretének és vendégkörének megfelelŇĎ ajánlatokat. Mind a Panzió TV, mind a Hotel TV csomagok akár szobánként eltérŇĎen is igénybe vehetŇĎk.

 

Változatos csatornakiosztás

A Panzió TV Small csomagban 41 televízió- és 3 rádiócsatorna, a Medium csomagban pedig 67 televízió- és 3 rádiócsatorna kínálatát élvezhetik az ügyfelek, így a legtöbb vendég az otthon is megszokott tartalomkínálattal találkozhat.

 

A Hotel TV mini, basic és pro programcsomagjai 8, 45 és 68 televízió- illetve 3-3 rádiócsatornát tartalmaznak, ennek köszönhetŇĎen a szállásadó könnyedén vendégei igényeire szabhatja a csatornaválasztékot. A szolgáltatás keretében idegennyelvŇĪ csatornák is elérhetŇĎk a Hotel TV Külföldi és Hotel TV Külföldi Extra csomagokban, ami elŇĎnyös lehet a más országokból érkezŇĎ vendégeket rendszeresen fogadó szálláshelyek számára.

 

 

Szórakozás a szálláshely egész területén

A Vodafone a csoportos televíziózás élményét is biztosítja a vendégek számára: a közösségi terekbe válaszható Hotel TV Public Standard és Pro csomagok 20, illetve 35 televízió- és 3-3 rádiócsatornát tartalmaznak, hogy az aulák, társalgók, bárok vagy szórakoztató helyiségek se maradjanak jogtiszta tartalom nélkül. A Hotel TV szolgáltatások használatához a vállalkozásoknak nem szükséges minden szobában médiaboxokat elhelyezniük, a csatornák optikai vagy mikro kábeleken keresztül jutnak el a megfelelŇĎ helyiségekbe.

 

A hazai szálláshelyeknek szóló ajánlatokról az ügyfelek az alábbi linken tájékozódhatnak. 

 

A Vodafone Magyarország elkötelezett a magyar turisztikai iparág iránt, ezért a vendéglátók digitalizálódását segítŇĎ termékek és szolgáltatások bevezetése mellett támogatóként részt vesz a február 1-jén, a FEB1 Backstage néven, online formában megtartott Turizmus Évadnyitó Gálán.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció