Szegeden nyitotta meg leg√ļjabb √ľzlet√©t a DIGI

A DIGI a régióban az elmúlt 10 év során fokozatosan végrehajtott technológiai beruházásokkal összhangban, elŇĎfizetŇĎi kényelmét és érdekeit szem elŇĎtt tartva a Szeged Plázában nyitotta meg legújabb üzletét.

A 2020-ban Szegeden végrehajtott jelentŇĎs vezetékes hálózat technológiai fejlesztését, valamint a teljes mobilhálózati lefedettség kiépítését követŇĎen a DIGI biztosítja az FTTH   technológiát elŇĎfizetŇĎi számára. Ennek megfelelŇĎen immár majdnem minden vásárló otthonában elérhetŇĎ a felhasználói végpontig kiépített optikai hálózat. 

 

Szeged az igénybe vehetŇĎ szolgáltatások terén technológiailag kiemelkedŇĎ, mivel a DIGI/ Invitel elŇĎfizetŇĎk 4 különbözŇĎ integrált minŇĎségi szolgáltatás elŇĎnyeit élvezhetik: a szélessávú adatátviteli szolgáltatást, a digitális televíziózást, az internettelefont (VoIP), és mindezekkel együtt a mobilszolgáltatást is.

 

Annak érdekében, hogy a megnövekedett ügyfélkör érdekeit még inkább kiszolgálja, a vállalat az elsŇĎ szegedi DIGI Pont 2016-os nyitását követŇĎen a Szeged Plázában, a Kossuth Lajos sugárút 119. alatt megnyitotta a városban második üzletét. A legújabb, az országban 62. DIGI Pont dizájnja tükrözi a modern, korszerŇĪ technológiai megoldásokat, amelyeket a vállalat elŇĎfizetŇĎinek kíván nyújtani. 

 

A nyitással kapcsolatban Ruska Viktória, kommunikációs vezetŇĎ elmondta: “Nagy öröm számunkra, hogy már a második üzletünket avathatjuk Szegeden, az Alföld szívében. Évtizedes jelenlétünk a délkeleti régióban ügyfeleink DIGI iránti bizalmában gyökerezik. Biztos vagyok benne, hogy új üzletünk a szegediek és a regionális lakosok kényelmét szolgálja majd, és teljes mértékben kielégíti elŇĎfizetŇĎink igényeit!”

 

Az újonnan nyílt üzlet mellett a Dugonics tér 11 alatti DIGI Pont továbbra is várja az elŇĎfizetŇĎket. 

 

_________________

* Fiber to the Home, száloptika telepítése az elŇĎfizetŇĎk otthonába

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció