AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere elnyerte a tekintélyes autós zsűri, az AUTOBEST által az iparág legjobb online technológiáinak ítélt SMARTBEST 2020 díjat.

A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere az iparág élenjáró technológiai megoldásaival és a legújabb okostelefonokban alkalmazott hardverrel rendelkezik. A gyorsan reagáló és intuitív Pivi Pro rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy teljes mértékben kihasználják a Software-Over-The-Air (SOTA) technológiát, anélkül, hogy lassítanák a zenei adatfolyamot vagy az alkalmazásokhoz való útközbeni csatlakozást.

 

A mindig aktív és mindig online Pivi Pro rendszer a Jaguar és a Land Rover modellek digitális rendszerközpontjaként működik, nagy felbontású érintőképernyője pedig lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a legújabb okostelefonokkal megegyező hardveres kapacitással vezérelhessék a jármű minden paraméterét. Ezenkívül egyszerre két mobileszközt csatlakoztathatnak az infotainment fejegységhez Bluetooth használatával, így a sofőr és az utas egyidejűleg élvezheti a kihangosító funkció előnyeit, anélkül, hogy cserélgetni kellene a kapcsolatokat.

 

 

Dan Vardie, az AUTOBEST elnöke elmondta: „Ez az egyik legkívánatosabb díj, amelyet az iparágban elérhető legjobb technológiákért ítélünk oda. Ebben az évben a Pivi Pro bebizonyította, hogy a versenytársak fedélzeti csatlakoztatott technológiái nem veszélyeztetik a pozícióját, nem is beszélve működése egyszerűségéről, amely lehetővé teszi, hogy a sofőr a vezetésre összpontosítson, a kijelzőn legfeljebb két kattintással hozzáférve a gyakran használt funkciók 90%-ához”.

 

Peter Virk, a Jaguar Land Rover jövőbeli technológiákért és az online megoldások fejlesztéséért felelős igazgatója hozzátette: „A Pivi Pro a szoftverfejlesztő csapataink hihetetlen munkájának bizonyítéka, és örülünk, hogy ezzel a díjjal elismerték az erőfeszítéseiket. Legújabb autóink olyan digitális kapacitással rendelkeznek, hogy az ügyfelek kapcsolatban maradjanak, naprakészek legyen és szórakozhassanak bárhol a világon. A designt leginkább az emberi agyhoz lehetne hasonlítani, amelynek mindkét fele élvezi a saját kapcsolatát a páratlan és zavartalan szolgáltatás érdekében. Az agyhoz hasonlóan a rendszer egyik oldala logikai funkciókat lát el, mint például a SOTA, míg a másik kreatívabb feladatokkal foglalkozik.”

 

A szinte azonnali indulás érdekében a Pivi Pro saját dedikált áramforrással rendelkezik, így a navigáció azonnal készen áll, amint a sofőr a volán mögé ül, míg a rendelkezésre álló beágyazott alkalmazások – köztük a Spotify, a Deezer és a TuneIn – teljes funkcionalitást nyújtanak akár okostelefonunk nélkül is. 

 

 

A további online funkciók közé tartozik a Google és a Microsoft Outlook naptárintegráció, amely lehetővé teszi az illesztőprogram számára a munkanaplók megtekintését, és akár a fontos hívások csatlakozását is a kihangosító rendszeren keresztül. Eközben a célállomás időjárás-előrejelzését is megtekinthetjük a navigációs rendszerbe beírt útvonaltól függően.

 

A Pivi Pro csatlakoztathatóságát a legújabb, beépített dual-sim technológia biztosítja, két LTE modemmel, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy egyszerre több funkciót hajtson végre, például a média streamingjét és a SOTA frissítések letöltését a teljesítmény romlása nélkül. Az élvonalbeli csatlakozás lehetővé teszi, hogy a lefedettségi foltok miatti jelingadozás a felhasználók számára mindössze minimális megszakításokkal járjon, mivel folyamatosan barangol a legerősebb jelért a hálózati szolgáltatók között.

 

A Pivi Pro információs- és szórakoztató rendszer már elérhető a Jaguar számos modelljében, beleértve az F-PACE, az E-PACE, az I-PACE, az XF és az XE autókat. A Land Rover termékekhez a rendszer elérhető az új Land Rover Discovery, Land Rover Discovery Sport, Range Rover Velar, Range Rover Evoque és Land Rover Defender modellekben.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció