EgyszerƱ hozzåférés és innovatív megoldåsok jellemzik a Raben Group weboldalåt

Élesítette megújított honlapját a Raben Group. Az Európa tizenhárom országában – köztük Magyarországon is – jelen lévƑ logisztikai szolgáltató oldalán az ügyfelek még egyszerƱbben érhetik el és kezelhetik egyedi adataikat, illetve kaphatnak naprakész információt a megrendelt szállításaikkal kapcsolatban. A portál emellett szorosabb kapcsolattartást tesz lehetƑvé a cégcsoport partnerei és munkatársai között, ezzel még professzionálisabb kiszolgálást biztosít.

A digitalizáció ütemének gyorsulásával és a megbízható adatokhoz való hozzáférés jelentƑségének növekedésével egyre fontosabbá válik, hogy a szolgáltatók hatékony és dinamikus eszközök révén tartsák a kapcsolatot az ügyfeleikkel. Ennek jegyében indította el a Raben Group új weboldalát, amely igazodik a legújabb online irányvonalakhoz, és a korábbiaknál is könnyebben kezelhetƑ felhasználói felületet kínál.

 

Új honlapunk a változó online világra adott válaszunk ügyfeleink könnyebb kiszolgálása érdekében és az Ƒ elégedettségükért.” – mondta Katarzyna Bartkiewicz, a Raben Group digitálismarketing-menedzsere. „A weboldal hƑsei a munkatársaink – a mi szóhasználatunkban ’People with Drive’ –, akik ugyanolyan eltökéltséggel valósítják meg a honlapunkat, mint ahogy magát a Raben Groupot is építik. Ezzel a megjelenítéssel azt szeretnénk megmutatni a látogatóinknak – ügyfeleinknek és leendƑ munkavállalóinknak –, hogy tele vagyunk energiával, elkötelezettséggel, és mindenekelƑtt egy jól szervezett csapatot alkotunk, amely mindenkor készen áll az új kihívásokra.”

 

 

Az oldal új kialakításának célja, hogy a felhasználói élménnyel kapcsolatos legújabb elvárásoknak is megfeleljen. Újdonság többek között a letisztult, mégis minden fontos funkciót elérhetƑvé tevƑ menü, az egyszerƱ ajánlatkérƑ Ʊrlapok, illetve a Raben Groupot bemutató videók. A modern és dinamikus megjelenés mellett fontos továbbá az ügyféloldalakhoz történƑ egyszerƱ hozzáférés, a továbbfejlesztett telephelykeresƑ, a szállítási információk lekérdezésének, valamint az oldal offline megjelenítésének lehetƑsége.

 

A könnyƱ görgetés és a menüpontok mobileszközbarát kialakítása révén az új honlap valamennyi tartalma okostelefonon is könnyen elérhetƑ. A felhasználói élmény további javítása érdekében a Raben Group a TYPO3PWA formátum szerinti kialakítás mellett döntött. A progresszív internetes alkalmazások (Progressive Web Applications – PWA) ötvözik a honlapok és a mobilapplikációk legjobb tulajdonságait, ennek köszönhetƑen az oldal a korábbinál sokkal gyorsabbá vált, illetve lassú kapcsolat esetén, vagy akár hálózati csatlakozás nélkül is mƱködik.

 

A honlap elkészítéséhez szükséges technológiai, szakmai hátteret a fejlett webes és e-kereskedelmi megoldások megvalósítására szakosodott Macopedia nyújtotta. A két cég több mint öt éve dolgozik a Raben honlapjának fejlesztésén, mindig újabb funkciókat téve elérhetƑvé. A legfrissebb változatban a Macopedia a felhasználói élményt meghatározó grafikai tervezés, a TYPO3 tartalomkezelƑi rendszer, valamint a honlap TYPO3PWA szerinti felépítéséért felelt.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł