A HMD Global az ezredik szoftverfriss√≠t√©st √ľnnepli

Továbbra is piacvezetŇĎ a HMD Global az Andorid OS frissítések tekintetében, a vállalat elkötelezett a tiszta, biztonságos és naprakész Android rendszer felé, melyben a Nokia okostelefon tulajdonosok megbízhatnak.

A Nokia okostelefonok továbbra is élen járnak mind a biztonsági javítócsomagok, mind az Android rendszerfrissítések tekintetében, ezt a Counterpoint felmérése is igazolja. A kutatócég adatai szerint a HMD portfóliójában található okostelefonok 94 százaléka az új fŇĎverzió bejelentését követŇĎ egy éven belül a legújabb rendszerre váltott. Ezzel a márka a leggyorsabbnak számít az okostelefonok piacán. BefejezŇĎdött az Android 10 frissítés, hiszen a Nokia 3.1 és a Nokia 5.1 is megkapta az ígért fŇĎverziót. 

 

Mindössze három év alatt a Nokia okostelefonok összességében ezer alkalommal kaptak frissítést, ez egy fontos mérföldkŇĎ a vállalat életében, mely rámutat arra, hogy a HMD Global komolyan tesz azért, hogy a rajongók mindig a legfrissebb és legbiztonságosabb környezetben mobilozhassanak.

 

A teljes átláthatóság érdekében a HMD Global nyilvánosságra hozta az Android 11 frissítési ütemtervét. Az új fŇĎverzió elsŇĎként 2020 utolsó negyedévében a Nokia 8.3 5G és a Nokia 5.3 készülékeken debütál. A vállalat fontosnak tartja, hogy az alacsonyabb ársávokban található készülékek tulajdonosai is egyenlŇĎ bánásmódban részesüljenek, így a Nokia 2.2 és a Nokia 8.1 tulajdonosok egyaránt még az idén megtapasztalhatják az Android 11 újdonságait.

 

A Nokia okostelefonokra kerülŇĎ tiszta Android 11 egyszerŇĪen használható, letisztult és kéretlen szoftverektŇĎl (bloatware) mentes.

  • Tekintsd át egyszerŇĪen a beszélgetéseidet: Tartsd a kapcsolatot egyszerŇĪen a számodra fontos emberekkel, kezeld a beszélgetéseket egy helyen, üzenetküldŇĎ alkalmazástól függetlenül
  • Alkalmazásengedélyek automatikus törlése: A biztonságos és megbízható mobilhasználat jegyében a Nokia okostelefonokon az Android 11-ben törlŇĎdni fognak az alkalmazásengedélyek azoknál az appoknál, amiket már nem használsz egy ideje, és cask azok férhetnek hozzá a személyes adataidhoz, melyeket igen.

 

A Nokia telefonok tiszta és naprakész szoftverérŇĎl a három éven keresztül érkezŇĎ biztonsági hibajavítások és a két évnyi OS frissítés gondoskodik. Így például már most biztosra vehetŇĎ, hogy a Nokia 2.4 és Nokia 3.4 megkapja az Android 12 fŇĎverziót is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció