A Zyxel többsávos LTE eszköze a lakás minden pontjára eljuttatja a WiFi csatlakozást

A tajvani Zyxel Networks bemutatta LTE7480-M804 LTE Advanced Kültéri Routerét, amely lehetŇĎvé teszi a felhasználók számára a nagy sebességŇĪ és stabil kapcsolat elérését olyan távoli területeken is, ahol más technológiák alkalmazása nagyon költséges lenne.

Mivel a világnak villámgyorsan kellett átállnia otthoni az munkavégzésre, sok vállalkozás keresett megoldásokat annak biztosítására, hogy munkavállalóik hozzáférhessenek a hatékony mŇĪködésükhöz elengedhetetlen technológiákhoz. A vállalati hálózathoz való megbízható és gyors csatlakozás kulcsfontosságú vált, de ennek megszervezése közel sem egyszerŇĪ feladat, mivel az otthoni hálózatban sok az alacsony olyan vakfolt, ahol akadozik a hozzáférés és alacsony a jelerŇĎsség.

 

A Zyxel routere erre ad választ: a legújabb LTE mobilhálózatokon keresztül szolgáltat szélessávú elérést, és könnyen telepíthetŇĎ és integrálható bármely meglévŇĎ infrastruktúrába. Beállítható fŇĎ kapcsolatként vagy biztonsági megoldásként is, enyhítve ezzel a hálózat kimaradásának kockázatát.

 

Az LTE7480-M804 LTE-A Kültéri Router funkciói:

  • Villámgyors internetkapcsolat: Az LTE7480 a 3GPP UE 12. kategóriával akár 600 Mbps adatátviteli sebességgel, két térbeli adatfolyamon keresztül, két hordozó komponensen.
  • Széles antennák: Az LTE7480 beépített 4x4 MIMO, nagy nyereségŇĪ széles átviteli antennával rendelkezik, 8 dBi-ig; a kültéri kialakítás lehetŇĎvé teszi az LTE7480 számára, hogy a látótávolságon túl is mŇĪködjön a lefedettség.
  • Könnyen telepíthetŇĎ: Az LTE7480 támogatja a bridge és router funkciókat a rugalmas telepítéshez; A 802.3af / PoE esetén nincs szükség külön áramforrásra. Az IP68 szabadtéri kialakítása lehetŇĎvé teszi a munkavégzést zord környezetben is; kompatibilis az ingyenes „Zyxel Ally” alkalmazással, hogy mindenhol megtalálhassuk a telepítéshez szükséges legjobb jelet.
  • Távoli felügyelet: Az intuitív mobilalkalmazás és webalapú felület biztosítja a távoli kezelést a beállítások konfigurálásától, a hálózati állapotfigyeléstŇĎl és a szoftverfrissítésektŇĎl a tŇĪzfalkezelésig.
  • Non-stop kapcsolat: A vezeték nélküli LTE kábelek nélkül használható a multi-WAN feladatátvétel alkalmazáshoz. 

„A hálózatok támogatása kiemelt fontosságú bármely otthoni iroda keretein belül, hiszen a vállalkozások folyamatosan szembesülnek a koronavírus terjedésének mérséklése érdekében hozott társadalmi távolságtartó intézkedések hatásával. Az új Zyxel 4G LTE-A router hatékony és költséghatékony megoldást kínál a nagysebességŇĪ szélessávú távoli területekre a meglévŇĎ LTE mobilhálózatokon keresztül” - mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi képviseletének vezetŇĎje. Hozzátette: „Ez az új router könnyen integrálható bármilyen meglévŇĎ infrastruktúrába, és fŇĎ kapcsolatként vagy biztonsági megoldásként is mŇĪködhet. A távoli kezelés képességével még a technikában legkevésbé jártas alkalmazottak is képesek lesznek elérni a kiemelkedŇĎ kapcsolatot nagy sebességŇĪ és erŇĎs jelekkel a nagy hatótávolságú átvitelbŇĎl."

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció