Meglepetés-ajánlatokkal segíti az iskolakezdést a Telekom

Korlátok nélkül kezdŇĎdhet az iskola a Telekommal. A szupergyors nettŇĎl a kedvezményes készülék-ajánlatokon át a tanszerekig vagy a könyvekig a Telekomnak mindenki számára van ajánlata: a családoknak, a kisdiákoknak és az egyetemistáknak is. A következŇĎ hetekben különféle igényekre reagáló ajánlatokkal jelentkezik a vállalat, hogy valóban korlátlanul induljon a tanév! 

Hamarosan indul az új tanév és az új egyetemi szemeszter, augusztus második felében már mindenki az iskolakezdésre koncentrál. A szupergyors internet és a digitális alkalmazások nyáron a szórakozást és a feltöltŇĎdést szolgálták, de szeptembertŇĎl a kikapcsolódás mellett ismét a diákok és a családok szolgálatába állnak. A koronavírus-járvány miatt egyelŇĎre sok a bizonytalanság azzal kapcsolatban, milyen forgatókönyv szerint indul el a 2020/2021-es tanév, de a Telekom támogatja a családokat abban, hogy bármelyik eshetŇĎséget felkészülten várhassák. A Telekom extragyors hálózattal, rugalmas és korlátlanságot biztosító ajánlatokkal és számos, kifejezetten a tanulást és iskolakezdést segítŇĎ kedvezménnyel jelentkezik a következŇĎ hetekben. Többek között egyedi készülékcsomag ajánlat, kedvezŇĎ internetelŇĎfizetés díjcsomagok várják az ügyfeleiket,  a Magenta1 elŇĎfizetŇĎknek pedig meglepetés kuponakciókkal készülnek

 

 

Izgalommal és kihívásokkal teli idŇĎszak az iskolakezdés, amikor minden segítség jól jön a diákoknak, tanároknak és a családoknak is. A Telekom számára kiemelten fontos, hogy segítse ezt a mindenki életében jelentŇĎségteli idŇĎszakot: ahogy az elŇĎzŇĎ tanévben is prioritás volt az oktatás segítése, az új tanévben is az. Az elmúlt hónapok tanulsága, hogy az oktatást segítŇĎ digitális alkalmazások és a különbözŇĎ mobil eszközök óriási lehetŇĎséget jelentenek tanároknak és diákoknak egyaránt. Korlátlan lehetŇĎséget biztosítanak a fiatalok számára, hogy még több tudással gazdagodhassanak, hogy a tanulás még élménydúsabb legyen. A Telekom, mint Magyarország digitalizációjáért elkötelezett vállalata számára természetes, hogy a diákok és a családok partnere ebben a folyamatban. 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció