50%-os havid√≠jkedvezm√©nnyel seg√≠ti a v√°llalkoz√°sok √ļjraindul√°s√°t a Telenor

A vállalkozásokat nem csak az elmúlt hónapok kényszerszünete érintette érzékenyen, sokaknak az újraindulás sem könnyŇĪ. Ebben a helyzetben jelenthet segítséget a Telenor kezdeményes ajánlata, amellyel a kis- és középvállalkozások most 3 vagy 6 hónapig megtakaríthatják a Telenor MyBusiness Classic tarifák havidíjának 50%-át, így a korlátlan belföldi hívást és mobilnetezést biztosító csomagét is.

A Telenor promóciójában a vállalkozások 50%-os havidíj­-kedvezményt kapnak a most 2 év hŇĪségidŇĎvel vásárolt Telenor MyBusiness Classic M, L, XL és XXL tarifákhoz. Készülék nélküli elŇĎfizetés esetén amellett, hogy a MyBusiness Classic tarifák havidíja is alacsonyabb, mint készülékvásárlással, a mostani promócióban a havidíj-kedvezmény 6 hónapra vonatkozik. Így például azok, akik számára fontos a korlátlanság, erre az idŇĎszakra mindössze havi nettó 6250 forintért hozzájuthatnak a korlátlan mobilnetezést, beszélgetést és SMS-ezést tartalmazó MyBusiness Classic XXL csomaghoz.

 

Ha az elŇĎfizetéshez új készüléket is választanak, a havidíj-kedvezmény 3 hónapra szól, és elŇĎfizetésenként akár nettó 94 000 Ft készülékkedvezmény is igénybe vehetŇĎ, a választott csomagtól függŇĎen. A készülékkedvezmény több elŇĎfizetés esetén összevonható, illetve a hŇĪségidŇĎ alatt bármikor felhasználható, akár részletekben is, valamint több készülék vásárlásához is – ezzel a vállalkozások rugalmasan kezelhetik eszközbeszerzéseiket.

 

A Telenor weboldalán található kalkulátor segítségével a vállalkozások néhány kattintással felmérhetik, hogy milyen tarifacsomagok ideálisak számukra, kiszámolhatják az azokkal járó havi költségeket és az igénybe vehetŇĎ készülékvásárlási kedvezmények összegét.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció