Újabb nagy roham lehet az online játékpiacon

A szülŇĎk, nagyszülŇĎk igen gyorsan átálltak az online vásárlásra a gyerekjátékoknál, sporteszközöknél is, hamar megrohamozták az online boltokat. Húsvétkor jóval megnŇĎtt a forgalom a tavalyihoz képest, Magyarország egyik legnagyobb gyermekjáték webáruháza, a JátékNet.hu hasonló rohamra számít a gyereknap elŇĎtt is. A szabadtéri játékok iránt mutatkozik a legnagyobb igény, és már megérkeztek a nyár várható slágertermékei is. Ahhoz, hogy ne maradjunk le a kedvencekrŇĎl, érdemes idŇĎben elkezdeni a vásárlást. SzakértŇĎk felhívják a figyelmet arra is, hogy a mostani helyzetben még fontosabb a körültekintés: minden esetben gyŇĎzŇĎdjünk meg arról, hogy megbízható felületrŇĎl vásárolunk-e.

„Büszkén mondhatom, hogy termékpalettánkkal jól tudjuk követni a megváltozott igényeket. Felkészültünk a gyermeknapi újabb rohamra is, már a „polcainkon” vannak a legújabb közkedvelt nyári játékok, de izgalmas, szórakoztató újdonságokkal is gazdagítottuk kínálatunkat” – mondta Ňźri Gergely, a JátékNet.hu webáruház vezetŇĎje.

 

A JátékNet.hu összeállította a TOP 3-as trendi játéklistáját, úgy vélik, hogy ezek lesznek a következŇĎ hónapok slágerei:

1. Mindenki emlékszik gyerekkorunk ugráló gumiszalagjára, ami most modern köntösbe bújtatva világszerte hódít a fiatalok között. A Skippy Dance hipp-hopp gumiszalag használatának kezdŇĎ lépéseit a Skippy Dance Akadémia weboldalán lévŇĎ videók segítségével könnyen meg lehet tanulni, illetve a mai zenékre szabott koreográfiákkal, táncmozdulatokkal is meg lehet ismerkedni. A Skippy Dance-szel sokat tehetünk gyermekünk egészségéért is.

2. A lányok és a fiúk elmaradhatatlan nyári kedvence a vízipisztoly. A wazzoka vízipisztoly különlegesége a tetszés szerinti tartályméret, amire a felcsavarható PET palackok szolgálnak. Így mindenkinek akkora a muníciója, amekkorát szeretne, ráadásul mielŇĎtt a palackokat a szelektív gyŇĪjtŇĎbe dobnánk, mi magunk is újrahasznosíthatjuk azokat.

3. A Phlat Ball, az újgenerációs frizbi: frizbi és labda is egyben. Összenyomva frizbiként dobhatjuk el, ám repülés közben átalakul labdává. A nagyszerŇĪ szabadidŇĎs játék kicsiket és nagyobbakat, illetve a felnŇĎtteket egyaránt megmozgatja, többféle méretben választható, frizbiként egy hátizsákban is könnyen elfér.

 

A JátékNet.hu webáruház magyar tulajdonú, 2005-ben családi vállalkozásként indult, mára Magyarország egyik legnagyobb gyermekjáték webáruháza. Közel tízezer féle játékot tartanak állandó készleten. Számos szakmai elismeréssel rendelkeznek: kétszer elnyerték az Év Internetes KereskedŇĎje Díjat, háromszor az ÁrukeresŇĎ.hu Ország Boltja fŇĎdíját, amit egyedüliként egymást követŇĎ két évben is kiérdemeltek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció