Elektromos aut√≥kkal √©s hibridekkel foglalkozik egy √ļj weboldal

Elektromos-hibrid-autok.hu néven indult új internetes autós portál. Az oldal üzemeltetŇĎjének célja, hogy az olvasók használható tanácsokat kapjanak a manapság egyre divatosabb, és gyorsan terjedŇĎ elektromos és hibrid autókról. Az Elektromos-hibrid-autok.hu - szakmaisága ellenére - az átlagember nyelvén ír a témáról. Tehát nem szükséges mérnöki végzettség a cikkek megértéséhez.

A megszokott autótesztek mellett, a témához szorosan kapcsolódó anyagok is találhatók az oldalon. Lehet olvasni a villanyautósok viselkedési kódexérŇĎl, vagy a vállalkozásoknak szánt áruszállító elektromos kishaszonjármŇĪvekrŇĎl. Képbe kerülhet az olvasó a töltŇĎkábelek fajtáival, hogy miket használnak az európai vagy a japán gyártók. És természetesen olvashat a mŇĪfajt megreformáló Tesláról is, annak mindegyik modelljérŇĎl. 

 

  

Az Elektromos-hibrid-autok.hu oldalt a 24/7 Digital adja ki. A portál lapigazgatója Galambos Dániel, aki két évtizede foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével. „Az Elektromos-hibrid-autok.hu cikkei hasznosak és segítik az olvasó tisztán látását a területen. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az oldal érthetŇĎ nyelvezetével, könnyed stílusával segíti a zöld autók nagyobb mértékŇĪ, és gyorsabb elterjedését. ElŇĎre vigye az autósokat abban, hogy váltsanak  elektromos autókra, vagy a tölthetŇĎ hibridekre. Ez az egész autós társadalomnak az érdeke. Ehhez járul hozzá az Elektromos-hibrid-autok.hu oldal” - mondta Galambos Dániel.

 

 

A kiadó még 2 autós portált üzemeltet, Milyenautot.hu és Autó hírek néven. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció