Kiterjesztett jótállás a Samsung termékekre

A Samsung az új koronavírus által okozott elszigeteltségben is gondoskodik ügyfeleirŇĎl. A járvány terjedésével felmerülŇĎ mindennapi problémák mellett a felhasználóknak nem kell Samsung termékeik miatt aggódniuk, hiszen a vállalat meghosszabbítja a 2020. március 15. és június 15. között lejáró termékjótállásokat július 15-ig.

Azok a jótállások, amelyek március 15. és június 15. között járnának le, automatikusan meghosszabbodnak, így a felhasználóknak elegendŇĎ 2020. július 15-ig jelezni a Samsung Ügyfélszolgálatán, amennyiben készülékük javításra szorul. A terméktámogatásról részletes információk érhetŇĎk el a https://www.samsung.com/hu/support/warranty/ weboldalon, a Samsung Members alkalmazásban pedig személyre szabott segítséget kaphatnak. A Samsung Community közösségi fórumán a felhasználók egymást is segíthetik tanácsaikkal és a vállalat szakembereit is kérdezhetik a termékekkel kapcsolatban vagy beszélgethetnek a közösség tagjaival.

 

„Szeretnénk ebben a nehéz idŇĎszakban segíteni a felhasználókat és minél több terhet levenni a vállukról. A kiterjesztett jótállással hozzájárulunk ahhoz, hogy minél többen otthon maradhassanak – mondta el Kovács Gábor, a Samsung Magyarország szervizekért és ügyfélszolgálatért felelŇĎs vezetŇĎje. – Jelen helyzetben az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és maradjunk biztonságban, így együtt megállíthatjuk a járványt.”

 

A meghosszabbított jótállású eszközök garanciális javítását 2020. július 15-ig ingyenesen végzi a Samsung. Emellett a mobilkészülékek esetében továbbra is érvényes a vállalat, a vírus helyzet idejére kiterjesztett szolgáltatása, melynek keretében ingyenesen el- és visszaszállítják a szervizbŇĎl a készülékeket. Az új szolgáltatással elkerülhetŇĎ a fölösleges utazás, sorban állás és az esetleges kontaktus, így nyújt biztonságos alternatívát. A teljeskörŇĪ szolgáltatás mellett a felhasználók az igazán fontos dolgokra koncentrálhatnak és nyugodtan használhatják tovább az eszközeiket.

 

A Samsung Ügyfélszolgálata és online szolgáltatásai a https://www.samsung.com/hu/support/  weboldalon és a 06 80 726 7864 telefonszámon érhetŇĎk el. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció