Olvasnival√≥t ny√ļjt a Libri a betegeknek √©s az eg√©szs√©g√ľgyi dolgoz√≥knak

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait. 

A vállalat a Scolar és a Jaffa Kiadóval, illetve a Libri Kiadói Csoporttal együttmŇĪködve 10 000 könyvet ajánlott fel, hogy segítse azokat a nehéz helyzetbe került betegeket és kórházi dolgozókat, akik a rendkívüli napokban a kórházban betegeskednek, illetve éjt nappallá téve dolgoznak. A könyvkereskedŇĎ cég és partnerei külön figyelmet szenteltek annak, hogy minŇĎségi könyveket ajándékozzanak és juttassanak el a betegeknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, illetve az egészségügyi dolgozóknak és családtagjaiknak. Ezért választottak ki olyan mŇĪveket, mint a Harry Potter-történetek, Varró Dániel verseskötete, Bear Grylls kalandregényei, vagy a Geronimo-mesék, de megtalálható a könyvadományok között Fa Nándor nagy sikerŇĪ önéletírása vagy Kimi Raikkönen életrajza is.

 

A Libri a Kórházszövetségnek juttatja el a könyveket, ŇĎk gondoskodnak a könyvek elszállításáról a kórházakba. 

 

A Libri – a Kórházszövetséggel együttmŇĪködve – a könyvadományokon túl más utakon is szeretné támogatni a magyar kórházakat és azok dolgozóit, ezért weboldalán keresztül áprilisban adományt is gyŇĪjt a szövetségnek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció