Ingyenes matek t√°voktat√°s elsŇĎtŇĎl az emelt szintŇĪ √©retts√©giig, a Matek O√°zist√≥l

Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze elsŇĎ osztálytól az emelt szintŇĪ érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerŇĪbb digitális távoktatási portál. A szolgáltatás teljes körŇĪ felkészülést tesz lehetŇĎvé a legnehezebb témakörökbŇĎl, az iskolai matematika távoktatás kiegészítéseként.

Az Ingyenes Matek Oázis Tudástár a legnehezebb 1-11. osztályos matematika témaköröket, valamint a "Turbo" matematika érettségi felkészítŇĎ teljes programját tartalmazza. A témakörök az iskolabezárás elsŇĎ hetének tapasztalatai, a pedagógusok visszajelzései és a diákok aktivitása alapján lettek kiválasztva.

 

Mivel a legnehezebb helyzetben az érettségizŇĎk vannak, ezért az iskolabezárások idejére ingyenesen elérhetŇĎ a Matek Oázis teljes „Turbo érettségi felkészítŇĎ” csomagja. Az interaktív tananyagokkal rövid idŇĎ alatt is sikeresen tudnak felkészülni a 12. osztályos diákok a középszintŇĪ érettségire, az emelt szinten érettségizŇĎknek pedig az analízis tananyagok nyújtanak komoly segítséget.

 

„Tizenhárom éve fejlesztjük a Matek Oázis digitális oktatási rendszerét. Ezt a tudást szeretnénk megosztani, ezért elérhetŇĎvé tesszük a legtöbb nehézséget okozó tananyagokat, mert ebben a nehéz helyzetben kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk” – mondta B. Békési Bea a Matek Oázis alapítója, oktatási vezetŇĎje.

 

 

A tananyagok a matekmindenkinek.hu/tananyagok/tudastar internetcímen, regisztráció után ingyenesen használhatók. A több évfolyamon áthúzódó tematikus oktatási oldalak interaktív oktató videók, gyakorló tesztek és képességfejlesztŇĎ játékok segítségével támogatják a tanulást. A tananyagok jelentŇĎs részben már elérhetŇĎk, a tartalom hamarosan teljes lesz.

 

A Matek Oázis egyedülállóan interaktív anyagai felébresztik a matematika iránti érzéket. LépésrŇĎl lépésre vezeti a gyerekeket, közben interaktív kérdésekkel segít fókuszt tartani, sikerélményekkel motivál és erŇĎsíti az önbizalmat, ezzel használható tudást épít.

 

Az iskolabezárások idejére ingyenessé tett témakörök az iskolai távoktatást kiegészítve megkönnyíti a diákok önálló tanulását, csak egy kis szorgalom kell hozzá.

 

A gyakorlást, korrepetálást, gyorsabb egyéni fejlŇĎdést és a szülŇĎi ellenŇĎrzést segítŇĎ prémium tartalmak minimál áron érhetŇĎk el az iskolabezárás ideje alatt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció