T√≠z sz√°zal√©kos kedvezm√©ny elektromos aut√≥t b√©rlŇĎ vas√ļti b√©rleteseknek

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a MÁV-START és a GreenGo összefogott, aminek köszönhetŇĎen, az elektromos autómegosztó cég 2020. március 25-étŇĎl 10 százalékos kedvezményt biztosít a menetdíjból azoknak az ügyfeleinek, akik a MÁV applikáción keresztül vásároltak 30 napos bérletet, és azoknak, akik a rendkívüli tanítási szünet ellenére is 30 napos tanulóbérletet használnak. Így, a fŇĎvárosba érkezést követŇĎen lehetŇĎség van a környezetkímélŇĎ, valamint kiemelt figyelemmel tisztított és fertŇĎtlenített autókkal közlekedni, minimálisra csökkentve ezzel a fizikai érintkezést másokkal.

Az együttmŇĪködésnek köszönhetŇĎen a rendszeresen helyközi forgalomban utazók számára a helyközi és helyi utazásokat összekapcsolva, a két, elkülönülten nyújtott szolgáltatással versenyképes utazási lánc alakulhat ki, ami során csökken a koronavírussal történŇĎ megfertŇĎzŇĎdés esélye. Ezzel az autómegosztást használó, és vasúti bérlettel rendelkezŇĎ utasok részére a MÁV-START egy extra, kedvezményes szolgáltatást is tud biztosítani, amivel az utasok a környezetbarát vonat után szintén környezetbarát elektromos autókkal tudják folytatni utazásukat, az autókban nem érintkezve idegenekkel. A két cég együttmŇĪködése kedvezményes lehetŇĎséget teremt azoknak, akik saját autó nélkül, biztonságosan szeretnének közlekedni a kialakult járványhelyzetben. 

 

 

A kedvezmény érvényesítése roppant egyszerŇĪ. A MÁV applikáción keresztül 30 napos MÁV bérletet vásárlók, és azok, akik a rendkívüli tanítási szünet ellenére is tanulóbérlettel utaznak, a GreenGo alkalmazásában még az elektromos autóbérlés megkezdése elŇĎtt egyszerŇĪen, néhány gombnyomással beállíthatják.  A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a lejáró utazási kedvezményre jogosító igazolványok és igazolások, illetve a felsŇĎoktatásban tanuló hallgatók esetében a 2019/20. tanév I. félévére érvényesített diákigazolványok elfogadhatóak 2020. március 31-ét követŇĎen is a veszélyhelyzet lejártát követŇĎ 15. napig.

 

A késŇĎbbi bérlésekre a kedvezmény már automatikusan jóváíródik. Az árengedmény az e-személyigazolvánnyal vásárolt bérletekkel is érvényes. Külön GreenGo-parkolók nem létesülnek a vasútállomásoknál.

 

A GreenGo a szokásos rutin takarítás mellett extra, kétnaponkénti antivirális, antibakteriális és gombaellenes fertŇĎtlenítést vezetett be. A vállalat mindent megtesz, hogy a flottához tartozó autók biztonságosak legyenek. Ezért a szokásos takarítástól függetlenül, minden alkalommal, amikor a sofŇĎrök találkoznak egy GreenGóval, akkor fertŇĎtlenítik. E mellett a cég felhívja arra is a figyelmet, hogyan tud a greengós közösség egy kis odafigyeléssel még jobban vigyázni egymásra, hogy a greengózás járványügyi szempontból is biztonságos maradhasson. Így arra kérik a felhasználóikat, ha betegek vagy a betegség tüneteit tapasztalják, autózás helyett hívják fel háziorvosukat vagy a lakossági információs vonalat a 06 80 277 455 vagy a 06 80 277 456-os telefonszámon.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció