Az √°ramsz√ľnettel j√°r√≥ munk√°i t√∂bbs√©g√©t elhalasztja az E.ON

Egyesével vizsgálták felül az elmúlt napokban a korábban tervezett hálózati beavatkozásokat az E.ON szakemberei, hogy csak a feltétlenül szükséges esetekben kelljen a rendkívüli helyzetben ilyen munkát végezni. Az ügyfelek a vállalat weboldalán tájékozódhatnak az ŇĎket érintŇĎ tervezett munkákról, a lemondásokról, errŇĎl e-mail vagy sms formájában értesítést is igényelhetnek.

Az E.ON mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelŇĎzésére tett országos lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzet kezelésére. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején is. 

 

A vállalat az eddig megtett óvintézkedések mellett az elmúlt másfél hétben egyesével felülvizsgálata azokat a korábban tervezett hálózati beavatkozásokat, melyek az ügyfelek számára áramszünettel járnának. Ezeket a munkálatokat még az új koronavírus járványt megelŇĎzŇĎen hirdették meg az érintetteknek, a kialakult helyzetre való tekintettel az ügyfelek kényelme érdekében azonban átszervezik ezeket. 

 

A szakemberek arra törekszenek, hogy minél kevesebb, csak a valóban feltétlenül szükséges beavatkozást végezzék el, hiszen a jelenlegi helyzetben sokan vannak most otthon. Éppen emiatt azonban az áramellátás biztonságának folyamatos garantálása is kiemelten fontos az E.ON számára. Minden esetben egyedileg vizsgálja meg a vállalat, hogy ellátásbiztonsági szempontból jelent-e kockázatot a halasztás, a tervezett üzemszünet kiket érintene (például hatással lenne-e gyógyszertár vagy élelmiszerbolt mŇĪködésére) és mennyi az ellátás nélkül elfogadható idŇĎtartam a nem halasztható esetekben. 

 

 

Az E.ON emellett további intézkedésig elhalasztott minden gyengeáramú rendszerfejlesztéshez szükséges beavatkozást és nagy számú rekonstrukciót. Az ilyen jellegŇĪ munkálatokat csak azokban az esetekben végzik el a szakemberek, amikor a tervezett karbantartás rövid távon nagyobb kiterjedésŇĪ üzemzavart elŇĎz meg (ilyen például egy autóbalesetben megsérült oszlop cseréje). Ekkor is figyel a vállalat arra, hogy a lehetŇĎ leggyorsabban elvégezze a javítást, hogy minél elŇĎbb vissza lehessen kapcsolni az áramot. 

 

A meghirdetett munkálatok halasztása kapcsán elŇĎfordulhat, hogy a változásról az idŇĎ rövidsége miatt hagyományos, postán kézbesített lemondó értesítést nem kapnak az ügyfelek. Az E.ON ezért arra kéri ügyfeleit, hogy az ŇĎket érintŇĎ tervezett munkálatokról és azok esetleges törlésérŇĎl email vagy sms értesítést kérjenek az E.ON online ügyfélszolgálatán, az eon.hu/ugyintezes oldalon.

 

A településeket érintŇĎ tervezett munkálatok az alábbi oldalon is nyomon követhetŇĎk: https://www.eon.hu/hu/hmke/hmke-hirek/ertesites-uzemzavarrol.html

 

Az E.ON már korábban döntött arról, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáit további intézkedésig ideiglenesen zárva tartja, vállalta, hogy egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós számlatartozás miatt az áramot, illetve több halasztható tevékenységet, köztük a fogyasztásmérŇĎk leolvasását is leállította annak érdekében, hogy támogassa a koronavírus terjedésének megakadályozására tett országos intézkedéseket.

 

Az E.ON szerelŇĎi, mérnökei és hálózati szakemberei továbbra is mindent meg fognak tenni a rendkívüli helyzetben az áramszolgáltatás folyamatos és zavartalan biztosítása érdekében az ügyfelekért. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció