Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentŇĎs, és több kiemelkedŇĎ innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különbözŇĎ magyarországi cégek.

A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén, elsŇĎsorban a gazdasági mutatók - 2019-ben elért többleteredmény vagy többlet árbevétel -, valamint az egyéb mŇĪszaki, gazdasági elŇĎnyök alapján választja ki a 2019. évben legnagyobb jelentŇĎségŇĪ és már az üzleti életben is sikeres innovációkat.

 

A pályázatra a gazdaság különbözŇĎ ágazataiból - különösen az egészségügy, agrár területrŇĎl - érkeztek, kreatív és kiemelkedŇĎ eredményt bemutató pályamunkák.

 

A 2019. évi Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága elismert tudósokból, gazdasági szakemberekbŇĎl áll, és elnöke az innovációs és technológiai miniszter. Az évente egyszer kiadásra kerülŇĎ Innovációs Nagydíj (bronz kisplasztika és jelentŇĎs pénzjutalom) az elmúlt idŇĎszakban a gazdasági élet egyik legjelentŇĎsebb elismerésévé vált. 

 

Az ünnepélyes díjátadásra március 27-én kerül sor az Országház, FelsŇĎházi Termében. A 2019. évi Innovációs Nagydíj átadására az OrszággyŇĪlés elnökét kérték fel.

 

A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül további innovációs díjak is átadásra kerülnek. A 2019. évben legsikeresebb kezdŇĎ vállalkozás részére a Valor Hungariae és a MISZ Start-up Innovációs Díja kerül átadásra.

 

Az ünnepségen csak névre szóló meghívóval lehet részt venni.  

A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósul meg.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció