M√°rciusban deb√ľt√°l az √©v √∂sszipari konferenci√°ja, a TECHference 2020

Az idén három éves NEW technology magazin 2020. március 11-12. között rendezi meg az év összipari konferenciáját, a TECHference 2020-at Siófokon, a Hotel Azúrban. A kétnapos esemény célja a különbözŇĎ iparágak szinergiájának elŇĎsegítése. Többek között szó lesz a jövŇĎ energiaforrásairól, innovatív logisztikai megoldásokról, az autóipar és a robotika jövŇĎjérŇĎl, valamint arról is, hogy hogyan alkalmazkodik az ipar az új generációs munkaerŇĎ elvárásaihoz. Az elŇĎadásokon túl a látogatóknak lehetŇĎsége nyílik megismerkedni a kiállítók technológiai újdonságaival is. Emellett gálavacsora és szórakoztató programok színesítik az eseményt.

A NEW technology magazin felismerte az igényt egy iparágakon átnyúló rendezvényre, így álmodta meg a TECHference 2020-at, amely alkalmat teremt az ipari és technológiai szereplŇĎk egymásra találásához. 

 

„Minden iparág folyamatos innováció alatt áll, az elŇĎadások során pedig arra koncentrálunk, hogy minél több szegmens fejlŇĎdését bemutassuk. ElŇĎadóinkat az adott iparág neves képviselŇĎi közül választottuk ki. Ezenkívül a cégeknek lehetŇĎsége nyílt pályázatot benyújtani saját innovációs prezentáció bemutatására. A szakmai zsŇĪri által kiválasztott anyagok nagyon izgalmasnak ígérkeznek” – mondta Czakó Miklós, a NEW technology magazin fŇĎszerkesztŇĎje, az esemény fŇĎszervezŇĎje.

 

 

A szakértŇĎi elŇĎadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken túl az üzletkötésre és a networkingre is nagy hangsúly helyezŇĎdik. A kiállítás révén a látogatók lehetŇĎséget kapnak arra, hogy valódi partnerségeket alakítsanak ki más iparágak szereplŇĎivel. Mindemellett nagyszabású gálavacsora és szórakoztató programok segítik a kapcsolatépítést a kis és nagy cégek képviselŇĎi számára egyaránt.

 

„Gyakorta érkeztek olyan gondolatok, miszerint a rendezvényen túl sok témát kívánunk megszólaltatni, azonban a „rendszer” mŇĪködŇĎképes, hiszen aki ismeri a NEW technology magazint, tudja mire számítson a TECHference-en” – zárta gondolatait Czakó Miklós. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció