Educatio kiállítás 2020

A múlt héten rendezett 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 54.869 látogató vett részt (2019-ben 53.059-en voltak, így ezzel újabb rekordot döntött az érdeklŇĎdés). Ňźket 20.000 négyzetméteren közel 200 kiállító várta. 

A háromnapos oktatási nagyrendezvényen 18 ország felsŇĎoktatási intézménye képviselte magát, az Amerikai Egyesült Államoktól Japánig. Hazánkból 50 egyetem oktatója és hallgatója segítette a továbbtanulásra készülŇĎket. A fontosabb információkról, így többek között a felvételi jelentkezések menetérŇĎl, pontszámítási módszerekrŇĎl és pontgyŇĪjtési lehetŇĎségekrŇĎl, Erasmus programokról elŇĎadások keretében tájékoztattak.

 

 

 

Az egyetemi képzéseken túl egyéb szakképzési, pályaválasztási opciókról, valamint tanulmányok mellett vagy után végezhetŇĎ munkalehetŇĎségekrŇĎl is lehetett érdeklŇĎdni. Az informálódás mellett tudományos kísérletek, szórakoztató aktivitások és interaktív megmozdulások színesítették a jubiláló Educatio kiállítást. A 2020 szeptemberében induló alap- és mesterképzésekre, valamint a felsŇĎoktatási szakképzésekre 2020. február 15-ig lehet jelentkezni.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció