Online játékvásárlási Black Friday rekordok, érdekes trendek

A JátékNet.hu webáruháznál az év legforgalmasabb idŇĎszaka a tél: a Black Friday napjai, az adventi hétvégék és az Ország Játéka verseny. Magyarország legnagyobb gyermekjáték webáruházának vasárnap zárult Black Weekend akciója során, csütörtök és vasárnap között közel 25 000 rendelés érkezett és 95 000 darab játékot adtak el. Ezalatt összesen 82,9 millió forint kedvezményhez jutottak a vásárlók, az összes rendelés eredeti és akciós ára közötti különbséget tekintve. Ennek a négy napnak a forgalma 30 százalékkal magasabb lett, mint az elsŇĎ negyedéves teljes forgalom volt, illetve több, mint 16 százalékos forgalomnövekedést értek el az elŇĎzŇĎ év azonos idŇĎszakához képest. A JátékNet.hu szerint a Black Friday hétvégi forgalmának a háromszorosa várható decemberben.

 

Black Friday legek a JátékNet.hu webáruháznál:

 • A legnagyobb összegŇĪ rendelés: 450 810 forint (egy ügyvédi irodából).
 • A legkisebb összegŇĪ rendelés: 53 forint (Mikulás zacskó).
 • A legnagyobb kedvezményt elérŇĎ vásárló: 127 199 forinttal járt jobban.
 • A leggyorsabb vásárló csütörtök 0 óra 0 perc 6 másodperckor adta le a rendelését, a legügyesebb pedig vasárnap éjszaka 23 óra 59 perc 59 másodperckor.

 

A JátékNet.hu prognózisa szerint az idei karácsony legnépszerŇĪbb termékei a következŇĎk lesznek: a klasszikus játékok közül a Barbie és a Fisher-Price bébijátékok, a társasjátékok terén továbbra is hódít az Activity, a Gazdálkodj okosan és a Monopoly. Az interaktív társasok körébŇĎl az Igaz vagy Hamis? és az Igaz vagy Hamis? Junior már 2 éve tarolnak, ezekre láthatóan idén is hasonlóan nagy az igény. A szerepjátékok kellékei – pl. a kiskonyha vagy a barkácsszettek – idén is erŇĎs forgalomra számíthatnak, valamint a kreatív játék kategóriában egyre nagyobb a kereslet a nemrégiben debütált Tybo batikoló készlet iránt. Ami pedig egész évre igaz, de a fŇĎszezonjukat mégiscsak karácsonykor élik, azok a tŇĪzoltós játékok – márkától, ártól függetlenül. Az interaktív állatkákat is egyre többen keresik, közülük az idei karácsony legnagyobb meglepetése Betsy nyuszi, ami a kommentelŇĎk szerint már most a kislányok kedvence, ami ugyanúgy viselkedik, mint az igazi társa.

 

 

A JátékNet.hu webáruház játéksztárjai 2019 karácsonyán:

 1.     KétnyelvŇĪ intelligens asztalka (Fisher-Price)
 2.     Igaz vagy Hamis? Junior (társasjáték)
 3.     BeatBo vonat (Fisher-Price)
 4.     Barbie: tengerparti álomház
 5.     Betsy nyuszi (Club Petz)
 6.     Barbie: álomrepülŇĎ
 7.     Monopoly Junior, többféle
 8.     Igaz vagy Hamis? (társasjáték)
 9.     So Bomb! FürdŇĎgolyó gyár (Canal Toys)
 10.     Kamu detektor társasjáték
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció