A Samsung √©s a Star Wars egy√ľttes ErŇĎvel k√©sz√ľlnek az √ľnnepekre

A Samsung nem sokkal a Star Wars: Skywalker kora decemberi bemutatója elŇĎtt jelentette be ünnepi együttmŇĪködését a Lucasfilmmel. A Samsung Galaxy eszközök a messzi, messzi galaxissal egyesülnek, hogy felkészítsék a rajongókat a Skywalkerek történetének utolsó fejezetére. 

„A Samsung Galaxy okoseszközei szenvedélyes embereknek készülnek, a Star Wars rajongói pedig talán a leglelkesebbek az univerzumban – mondta el Stephanie Choi, a Samsung Electronics alelnöke és mobilkommunikációs üzletágának marketing vezetŇĎje. – Mindig újabb és újabb lehetŇĎségeket keresünk a mobilos felhasználói élmények továbbfejlesztésére, az idén decemberben a mozikba érkezŇĎ Star Wars: Skywalker kora pedig egy kiváló alkalom arra, hogy összekapcsoljuk a legjobb Galaxy eszközöket a galaxis legjobb történetével.” 


 

 

A Samsung és a Star Wars közös célja, hogy örömteli és nyugodt ünnepi idŇĎszakot hozzon el az igazán különleges együttmŇĪködéssel. A kampány egy közös videóval indul, amely a filmek ikonikus karakterére, Chewbacccára, megszólalásig hasonlító kiskutyáról szól, valamint a rajongók egy másik, ismerŇĎs szereplŇĎre is ráismerhetnek az alkotás végén. A történetben egy Galaxy okoseszközöket használó család mindennapjaiba nyerhetünk betekintést, akik az eszközök csatlakoztatott funkcióival váltják valóra karácsonyi álmaikat. A Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 és Tab S6 készülékeket magába foglaló ökoszisztémával nagyszerŇĪ dolgokra lehetnek képesek a felhasználók. A filmben több utalás is található a Star Wars univerzumára, amelyek közül talán nem mindegyik tŇĪnik majd fel mindenkinek elsŇĎre, igazi kihívás lehet a rajongók számára ezeket megtalálni. 

 

 

A kampányfilmben több különleges Star Wars pillanat is megelevenedik, az együttmŇĪködés azonban ennél jóval szélesebb körben valósul meg. A Star Wars univerzum és a Samsung Galaxy rajongóit további izgalmak várják majd a Star Wars: Skywalker kora bemutatójának közeledtével. 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció