Módosult a Vodafone Magyarország hivatalos cégneve

A Vodafone és UPC közös történetének következŇĎ lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-tŇĎl a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési ZártkörŇĪen MŇĪködŇĎ Részvénytársaság. A UPC felvásárlásával a Vodafone lakossági elŇĎfizetŇĎk számára is képes lesz konvergens, vagyis a mobil mellett vezetékes telefon és internet, valamint televíziós szolgáltatások nyújtására.

A szolgáltató rövid cégneve, a Vodafone Magyarország Zrt. nem változik. A Társaság cégjegyzékszáma, adószáma, bankszámla száma, székhely és számlaküldési címe, valamint egyéb céges adatai szintén változatlanok maradnak.

 

A Vodafone Magyarország augusztus elsején lett a UPC Magyarország száz százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató cégcsoportként mŇĪködve azóta közösen bŇĎvíti gigabit képes szolgáltatásait és fejleszti mobil- és vezetékes hálózatait.

 

A Vodafone Magyarország a megállapodás eredményeként országos szinten tudja nyújtani lakossági és vállalati ügyfelei számára is a konvergens szolgáltatások teljes spektrumát, beleértve a mobil, a vezetékes szélessávú és televíziós szolgáltatásokat. Nagyvállalati ügyfeleinek a Vodafone Magyarország már 2016 óta nyújt üzleti konvergens szolgáltatásokat, az integrációnak köszönhetŇĎen pedig ezen a területen is számos új innováció és fejlesztés várható. A jövŇĎben a lakossági és vállalati ügyfelek egyaránt élvezhetik az élénkülŇĎ verseny elŇĎnyeit az innovatív szolgáltatások és a hálózatfejlesztés területén is.  

 

A Vodafone és a UPC egyelŇĎre különálló vállalatként mŇĪködnek tovább, az ügyfeleket változatlanul az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálják ki. Szeptember elsejétŇĎl viszont már minden olyan ügyfél kedvezményben részesül, aki rendelkezik egy Vodafone mobil havidíjas és legalább egy otthoni UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – elŇĎfizetéssel. 

 

A UPC márka várhatóan jövŇĎ áprilistól szŇĪnik meg, ezt követŇĎen a Vodafone saját márkája alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait. Az ügyfelek az ŇĎket érintŇĎ ajánlatokról, kedvezményekrŇĎl, és a UPC márka megszŇĪnésével kapcsolatos információkról az erre a célra létrehozott oldalon, illetve a UPC vagy Vodafone üzletekben érdeklŇĎdhetnek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció